Annonce
Lokalavisen Nordvest

Sæt dit præg på lokalområdet: Digitalt borgermøde om Ubberud-aftalen

Borgermødet holdes digitalt for at sikre, at det bliver gennemført

Hvordan skal fremtiden tegne sig for Ubberud? Hvilke muligheder har du for at sætte dit præg på den fremtid? Og hvordan er samarbejdet med myndighederne.

Det er blandt andet det, der skal tales om på et kommende borgermøde om den såkaldte Ubberud-aftale, der kort forklaret lyder:

Med Budget 2020 besluttede byrådet at styrke en række lokalsamfund gennem lokale velfærdsaftaler og frede alle kommunens skoler fra lukning de næste 10 år. Skoledistriktet Ubberud er et af de lokalsamfund, hvor byrådet vil indgå en aftale med borgerne i området.  Aftalen skal tage udgangspunkt i Ubberud Skole som naturligt omdrejningspunkt for lokalsamfundet.

Annonce

Den 23. januar 2021 kan du deltage i det første af en række borgermøder omkring Ubberud-aftalen. Borgermøderne skal danne grundlag for at udvikle Ubberud-aftalen. På det første møde startes en samtale om den kommende aftale, der skal sikre, at Ubberud skoledistrikt også i fremtiden er et attraktivt sted at bo. På mødet skal borgere i Ubberud drøfte områdets udfordringer og potentialer, og komme med konkrete ideer og ønsker til nye tiltag i området. Jo flere borgere, der deltager, desto flere ideer og nuancer, får vi frem.

Tid: Lørdag den 23. januar kl. 10-12

Sted: https://ivservice.nemtilmeld.dk/360/at-Ubberud

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nordvest

Genbrug i stor skala: Militærbygninger bliver til veje i ny Odense-bydel

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce