Annonce
Lokalavisen Nordvest

Seks forgængere opgav projektet: Nu genåbner Rene konkursramt købmandsbutik

Fra 1. maj er der igen liv i dagligvareforretningen Min Købmand. Den nye indehaver Rene Rasmussen vil blandt andet styrke butikken ved at skabe mere liv i og omkring den. "Det er planen at lave noget liv og hygge dernede, lidt som man gjorde i gamle dage, hvor man for eksempel holdt noget marked ude foran," siger han.  Foto: Google Streetview
Syvende gang er lykkens gang. Det håber i hvert fald Rene Rasmussen, som har kastet sig over udfordringen med at få en sund forretning ud af butikken Min Købmand på Stigevej, hvor hele seks forgængere har måttet kaste håndklædet i ringet.

Stige: - Jeg mener godt, at det kan løbe rundt, og at jeg måske kan drille de to Rema'er i området lidt.

Sådan lyder spådommen fra Rene Rasmussen, som netop har offentliggjort, at han 1. maj genåbner butikken Min Købmand på Stigevej, som de seneste måneder har stået tom efter en konkurs, og som de seneste par år har levet en noget omtumlet tilværelse med ikke mindre end seks forskellige ejere.

Rene Rasmussen kender butikken og området særdeles godt. Det er nemlig ham og hans bror, der ejer bygningerne, som Min Købmand har adresse i.

Annonce

- Da den stoppede sidst, kontaktede jeg Dagrofa (kæden bag blandt andet Min Købmand, red.) for at høre, hvad der skulle ske med bygningerne, og så spurgte de, om jeg kunne være interesseret i at køre det videre. De fik lavet nogle analyser for at se, om der var potentiale dernede, og det mente de, at der skulle være, forklarer Rene Rasmussen, som har aftalt med Dagrofa, at kæden betaler størstedelen af omkostningerne til genopbygningen af butikken.

Stor erfaring

Med Rene Rasmussen får Stige en særdeles erfaren købmand. Hans far startede den nuværende Meny i Søhus for en håndfuld årtier siden, og i cirka ti år var det Rene og hans bror, der stod for driften, indtil de solgte butikken for omkring ti år siden.

Erfaringen fra Søby gør også, at Rene Rasmussen har en tro på, at butikken i Stige kan gøres til en sund forretning, selvom han erkender, at det langt fra er givet på forhånd.

- Jeg giver det et år til at starte med, og så vurderer jeg fra år til år, hvordan det går. Jeg håber, at det kan blive en succes, men det kræver at der kommer nogle lokale og handler her, understreger han.


Jeg håber, at det kan blive en succes, men det kræver at der kommer nogle lokale og handler her, understreger han.

Annonce
Lokalavisen Nordvest

Tragedie efter tragedie gav politimanden Ole PTSD: Nu hjælper han andre i samme situation

Annonce
Lokalavisen Nordvest

Kun et hul i jorden nu og først færdigt næste år: Men alt er allerede udlejet

Annonce
Lokalavisen Nordvest

Ny skov bliver indviet

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nordvest

Her er mit yndlingstræ - har du et?

Lokalavisen Nordvest

Efter fire år, coronabøvl, forsikringsudfordringer og afslag fra kommunen har hjemløs skulptur endelig fået en plads

Lokalavisen Nordvest

Arne har været aktiv i den samme bestyrelse i 41 år: Nu er han blevet hædret for sit arbejde

Ugeavisen Odense

Hvad skal vi undersøge for dig?

Lokalavisen Nordvest

Ulla blev hædret for næsten 50 års frivillighed

Lokalavisen Nordvest

De jubler i Paarup: Nu ruller millionerne ind til renovering af skolen

Lokalavisen Nordvest

Her er Baloo, han er terapihund og ham kan du leje

Annonce