Annonce
Lokalavisen Nordvest

Sikkerhed og æstetik i herlig forening

Kenneth Danielsen med Uendelige Passager. PR-foto

Stitunnelen under Bogensevej er blevet akkompagneret af smuk lyskunst til stor fornøjelse for elever og skoleleder på Spurvelundskolen.

Annonce

Næsbyhoved-Broby: Kenneth Danielsen er kunstner. Det vil sige, at han langt henad vejen lever for æstetikken. Og den kan man faktisk sagtens blande sammen med noget så alvorligt som sikkerhed.

I hvert fald er han manden bag lysinstallationen "Uendelige Passager", der findes i den nye stitunnel under Bogensevej, med til at sætte fokus på en forbedret skolevej for de lokale elever.

- Stitunnelen under Bogensevej er et vigtigt element i den sikre skolevej for børnene og familierne her i Næsbyhoved Broby, siger skoleleder Stefan Kelstrup, og fortsætter:

- Med etableringen af stitunnelen under Bogensevej og lyskrydset på Beldringevej, er der sikker skolevej mellem skolen og hele området omkring Langkærgårdvænget. Henover foråret og sommeren konstaterede vi, at flere elever valgte cyklen og gå-benene fremfor at blive kørt i skole. Dette er glædeligt, da det aflaster skolen, som kun har et begrænset antal p-pladser til rådighed. Hertil kommer, at når børnene selv kan cykle og gå i skole, giver det frihed og selvtillid samt daglig motion, hvilket hjælper børnene til at lære bedre i skolen, siger han.

Lysinstallationen blev indviet i november.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce