Annonce
Lokalavisen Nordvest

Spræl, split og spagat: TPI bød foråret velkommen

Arghhh. Til angreb med lyserøde tørklæder. Foto: Randi Willum
Annonce

Tarup/Paarup: Se her en række billeder fra en super dejlig søndag eftermiddag i en fyldt Paarup-hallen, som var klar til at se de mange glade gymnastik-børn suse rundt fra holdene Mini Mix og Forældre/barn.

Her blev der gået på balancebom, sprunget rundt i de bløde redskaber og "fræset" på børnemortorcykler. Der var også godt gang i gode gymnastikserier med farverige stykker stof hos det store Tøsefræs-hold, og Rytmetøzerne fik husket at gå til højre og venstre samt havde gang i en farvestrålende bold.

Hele to dygtige TPI Mix-spring-hold i alderen 7-12 år var ligeså på gulvet med flotte og hurtige spring på trampolin og et mix af flere serier på gulv. Ja, selv hvide paraplyer blev svinget i serierne.

Et stort Juniormix gæstehold fra Bredsted-Pjedsted fremviste ligeså deres blanede serie og spring og det med et glad smil, som spredte glæde i hele hallen. De 60 TPI Øvede-kvinder fyldte hele gulvet og kom ud i alle hjørner, men deres mange serier og flotte grønlige dragter. Et udklip af Power Gym og Pilates blev vist frem, så der kom godt med sved på panden.

Selv de altid dygtige Grand Prix-piger i deres flotte paillet-kjolder, og med deres spring, spagat og split samt fremvist af vimpler med kast og ynde over gulvet.

En dejlig dag med tak til alle.

Hilsen Randi Willum, instruktør i TPI.

Om dansen her strider imod hele kvindebevægelsens fremdrift, skal avisen lade være usagt, men mon ikke der bare er tale om en sjov koreografi, hvor grydeskeer simpelthen bare passede bedst ind? Foto: Randi Willum
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce