Annonce
Lokalavisen Nordvest

Succesfuldt borgermøde i Ubberud

Ubberud skole skal være omdrejningspunktet for den kommende velfærddsaftale. Foto: Christian Nordholt

I Ubberud skoledistrikt er man godt i gang med at finde ud af, hvad den lokale velfærdsaftale skal indeholde.

Lørdag den 23. januar 2021 afholdt partnerskabet og Odense Kommune første borgermøde om Ubberud-aftalen, og de cirka 70 deltagende borgere var med til at pege på mange spændende idéer.

Et endnu mere attraktivt område med skolen som omdrejningspunkt

Annonce

Mest fremtræden var ønsket om en renovering af skolen og en styrkelse af fritidstilbuddene – især for de unge. På Ubberud Skole er modernisering af faglokalerne i kælderen og udeområderne højt prioriterede.

Der var også stor enighed om, at den skønne natur i området kan udnyttes bedre ved fx at forbedre stier og udarbejde stiruter i området. Et tredje stort ønske var en styrkelse af trafiksikkerheden i forskellige områder af skoledistriktet for børn og cyklister. Endelig blev der også budt ind med mange gode idéer om at styrke fællesskabet, kommunikationen og samarbejdet i området og engagere flere borgere i lokale tilbud. Det er helt centralt for den endelige aftale, at det samlet set er med til at styrke fællesskabet på tværs af alle områder og landsbyer i skoledistriktet, som er et af Odenses største.

Opsamling fra borgermødet kan ses på hjemmesiden www.odense.dk/ubberud og indtil d. 21. februar er der mulighed for at borgerne kan kommentere opsamlingen eller komme med nye forslag og idéer.

Nyt borgermøde den 6. marts

Allerede d. 6. marts er der inviteret til det andet borgermøde, hvor idéerne skal diskuteres og udvikles. Partnerskabet, som består af repræsentanter fra bl.a. Ubberud Skole, Ubberud Idrætsforening, Ubberud Kultur- og Bevægelseshus, Ubberud og Ravnebjergs Kirker og menighedsråd, håber at opbakningen igen bliver stor til det næste borgermøde. Det er helt afgørende for en god lokalaftale.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce