Annonce
Lokalavisen Nyborg

Årets SUS'er: Ildsjæl hædret efter sejr

Den 5. december blev Joakim Rydal kåret som årets SUS'er. Foto: Erik Hansen
Joakim Rydal, spiller, træner og udvalgsmedlem i SUS Håndbold kåret som ”Årets SUS’er”.
Annonce

Nyborg: Normalvis kåres "Årets SUS'er" ved afslutningsfesten efter sæsonen. Men i år måtte overrækkelsen udskydes, da festen i april blev corona-aflyst.

I stedet havde SUS-bestyrelsen valgt at overraske Joakim Rydal med hædersbevisningen efter 1. divisionskamp mod HC Midtjylland lørdag den 5. december. Og med sejren på 33-32 og en fyldt hal blev det den flotteste ramme for højtideligheden.

Med affyring af konfettirør blev den 25-årige SUS Nyborg-spiller kaldt frem, og af bestyrelsesmedlem Hanne Skyum Pedersen fik overrakt den ærefulde pokal.

Joakim Rydal er både spiller, træner og medlem af ungdomsudvalge. Foto: Erik Hansen

- Du er født med SUS Håndbold i blodet. Du er både aktiv som spiller, træner og medlem af ungdomsudvalget, hvor du altid har enegi, nye idéer og lydhørhed. Dit fokus er meget på at skabe sammenhold, udvikling og sejre - altid i respekt for klubbens kodeks om klubben, holdene og spillerne, sagde hun og fortsatte:

- Ud over at være en dygtig håndboldspiller, er du i den grad også klubmenneske og deler gerne ud af din viden til de unge håndboldspillere i din trænergerning, lød de rosende ord ved pokaloverrækkelsen.

Med en stor tak for indsatsen som frivillig ildsjæl hævede Joakim Rydal pokalen, og sammen med holdkammeraterne var det så tid til at fejre den flotte sejr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Hækl Ærøske badehuse

Annonce