Annonce
Lokalavisen Nyborg

Økonomisk og juridisk rådgivning til fynboerne: Flemming har åbnet rådgivningsfirma i privaten

Flemming Eriksen startede 1. september sit eget firma. Privatfoto
Den 1. september startede Flemming Eriksen sit eget firma fra hjemmeadressen i Nyborg.
Annonce

Nyborg: Efter i syv år at have været konsulent i sin egen tidligere ejendomsmæglervirksomhed, besluttede Flemming Eriksen sig for, at han igen skulle være selvstændig. Det betød, at han den 1. september startede sit eget firma, der i dag kører fra privaten i Nyborg.


Det giver en større frihed, og betyder, at jeg selv kan bestemme tempoet.

Flemming Eriksen, stifter af Fle-consult


Med det nye firma fungerer 68-årige Flemming Eriksen ikke længere kun som ejendomsmægler. Gennem firmaet Fle-consult hjælper han sine kunder med at få overblik over økonomien, juridiske sager, klagesager samt tilbyder rådgivning til købere eller sælgere af fast ejendom.

- Jeg havde brug for at brede mig lidt ud, så jeg ikke kun arbejdede med ejendomme. Og så ville jeg bare gerne være selvstændig igen. Det giver en større frihed, og betyder, at jeg selv kan bestemme tempoet. Hvis jeg har brug for en fridag en dag, så gør jeg det, lyder det fra Flemming Eriksen.

Annonce

Dækker hele Fyn

Flemming Eriksen, der startede Realmæglerne Nyborg i 2007, har tidligere arbejdet i både Grindsted (i dag Billund Kommune, red.) og Nyborg Kommuner som henholdsvis økonomidirektør og vicekommunaldirektør.

Men efter 10 år i Nyborg Kommune besluttede han sig for, at han skulle være selvstændig. Derfor startede han Realmæglerne Nyborg, som han solgte i 2013. Og efter syv år som ansat konsulent er trangen til at være selvstændig nu vendt tilbage, hvilket er grunden til, at Fle-consult blev en realitet den 1. september.

- Jeg har overvejet et stykke tid at starte mit eget. Det fungerer rigtig godt for mig at være selvstændig, og så glæder jeg mig til at kunne hjælpe både mænd, kvinder, private og virksomheder med alle former for rådgivning, der kan få dem på rette vej, fortæller Flemming Eriksen.

Selv om Flemming Eriksen opererer fra hjemmeadressen i Nyborg, tilbyder han ikke kun rådgivning til borgere i Nyborg, men dækker hele Fyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Show med kendte viser

Lokalavisen Nyborg

De brændte chancers kamp

Annonce