Annonce
Lokalavisen Nyborg

Ørbæks nye bager får travlt

Gitte From har sammen med sin mand, Kim overtaget bageriet i Ørbæk. De har tænkt sig at køre forretningen videre stort set uændret. Dog skal opskriften på brunsvigeren ændres. Kim From har ikke lyst til at blive fotograferet. Foto: Mogens Rasmussen.
Gitte og Kim From har overtaget Ørbæk Bageri og de fortsætter med at drive deres bagerforretning i Odense.
Annonce

Ørbæk: Kim og Gitte From får nok at se til den kommende tid.

Bagerparret har netop overtaget Ørbæk Bageri efter Annegrethe og Richard Muhs, og foreløbig er det planen, at de vil fortsætte med deres forretning på Nyborgvej i Odense sideløbende med bageriet i Ørbæk.

- Brød smager jo bedst, når det sælges der, hvor det er bagt, så det er også planen at fortsætte med at bage begge steder, siger Gitte From.

Derfor bliver arbejdsfordelingen, at hun selv står op omkring klokken halv fire for at bage på bageriet i Odense, mens Kim tager fat i Ørbæk .

- Det er ikke vores plan at lave noget særligt om her på bageriet i Ørbæk. Jo, der er én ting, der bliver anderledes: Brunsvigeren, siger Gitte From.

Hun og Richard Muhs har drillet hinanden lidt med tilgangen til den fynske specialitet, og helt enige er de ikke.

- Vi overtager jo personalet i Ørbæk, og det er vi rigtig glade for. Det er vigtigt, at der nogen, som ved, hvordan tingene plejer at være, siger Gitte From.

Bageriet beskæftiger to damer i forretningen en svend i bageriet og unge deltidsansatte i weekenden.

Gitte From, der er 56 år, er ud af et bagerdynasti, der startede med farfaderen for mange år siden i Skibhuskvarteret i Odense. På et tidspunkt drev Bager From en masse bagerier rundt om i Odense. Gitte From har selv drevet bageriet på Nyborgvej i omkring 30 år - nu under navnet Din Håndværksbager.

En af grundene til, at Gitte og Kim From har købt bageriet i Ørbæk er, at de er godt og grundig trætte af letbanebyggeriet i Odense, der har betydet nedgang i omsætningen.

- De bygger jo stadigvæk på Nyborgvej, og det er som om de er pisse ligeglade med os forretningsdrivende, siger Gitte From bramfrit.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Mød Gud online

Annonce