Annonce
Lokalavisen Nyborg

Østfynbo valgt ind i Landboungdoms landsledelse

Frederik Petersen fra Ørbæk er blevet valgt ind i Landboungdom. Pressefoto
Annonce

Ørbæk: 22-årige Frederik Petersen har været medlem af Landboungdom, siden han var 16 år, og han har deltaget i og arrangeret et utal af aktiviteter. Det er sket i Østfyns Landboungdom og i Region Fyn, og han har været formand for både lokalforeningen og regionen.

Nu har han taget et skridt op ad stigen i ungdomsorganisationen og blev på årsmødet den 26. september valgt ind i landsledelsen.

- Jeg er meget beæret over, at nogen vil stemme på mig til sådan en post. Vores organisation er på rette vej i forhold til at skabe aktiviteter for unge på landet, og jeg glæder mig til at være en del af de strategiske beslutninger, siger Frederik Petersen i en pressemeddelelse

- Personligt ser jeg frem til at blive en endnu større del af Landboungdoms fællesskab på tværs af hele Danmark, og jeg glæder mig til at udvikle mig selv og få mere ledelseserfaring, siger Frederik Petersen, der er bosat i Ørbæk sammen med kæresten Karina.

Til daglig arbejder Frederik Petersen som sælger i et grovvarefirma, og han håber, han kan bruge sin erfaring med salg i Landboungdoms landsledelse.

- Vi skal vise alle unge på landet, at Landboungdom er et attraktivt fællesskab, og vi skal fokusere på de helt særlige gevinster, der er ved at være medlem, siger Frederik Petersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

De brændte chancers kamp

Lokalavisen Nyborg

Show med kendte viser

Annonce