Annonce
Underholdning

Østfyns Museer klar med mere info om slottet

Fra formidlingspavillonen i Stendamsgade. Arkivfoto
Annonce

Østfyn: Foruden de kommende onsdags-rundvisninger indenfor afspærringen, kan man nu komme på en times slotsvandring på volden hver mandag og lørdag fra klokken 11. På turene, som tilbydes i perioden fra 8. juni til og med august, kan man høre om slottets historie. Der kræves ikke tilmelding, men hvis man er flere end 10, skal man booke rundvisningen.

Under overskriften "Følg Slotsprojektet" kan man ligeledes fra uge 24 hver onsdag og fredag fra klokken 14 til 16 og lørdage fra 12 til 14 igen få viden og information om Slotsprojektet i formidlingspavillonen i Stendamsgade.

Her er skiftende udstillinger med fund fra de arkæologiske udgravninger, eksempler på materialer brugt i restaureringen og meget andet. Man får også lejlighed til at dykke ned i et lille bibliotek med litteratur om Nyborg Slot.

Formidlingspavillonen vil være bemandet med museets uddannede slotsguider, så man har mulighed for at stille spørgsmål til slotsprojektet og til Nyborg Slots historie.

Uden for åbningstiden vil man stadig have glæde af pavillonen, da noget af formidlingen er placeret udenfor. Desuden vil man kunne se montrer med genstande gennem de store ruder, og endelig placeres en stor skærm i pavillon, hvorpå man udefra kan se billeder og de nyeste nyheder fra Slotsprojektet.

Grupper har mulighed for at få adgang til pavillonen udenfor de sædvanlige tider. Man skal i så fald kontakte Østfyns Museer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Glaskunst som takeaway

Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Annonce