Annonce
Lokalavisen Nyborg

1. maj bliver afholdt virtuelt en hel uge

1. maj bliver ikke som tidligere år. Igen i år er mange fysiske arrangementer aflyst. FH Fyn afholder i stedet en uge, hvor de fejrer Arbejdernes Internationale Kampdag med virtuelle arrangementer. Arkivfoto: Magnus Gersbo-Møller
FH Fyn afholder ikke 1. maj fysisk i år. Men i stedet bliver bliver det virtuelt og afholdt i en hel uge.

Fyn: FH Fyn fagbevægelsen holder ikke 1. maj fysisk, som de plejer. I stedet for at samle en masse mennesker til taler og højt humør, rykker de hele online og afholder en uge med virtuelle arrangementer.

FH Fyn arrangerer i år en optakt til 1. maj, som hedder 1. maj hele ugen. Her vil der være en del forskellige virtuelle arrangementer. Der bliver også udarbejdet et aktivitetshæfte, så der er aktiviteter for hele familien.

I år skal arbejdernes internationale kampdag bruges til at markere, hvordan lønmodtagerorganisationer står sammen skulder ved skulder i kampen for en grøn omstilling.

Den 28. april afholder FH Fyn et virtuelt Zoom fyraftensmøde, hvor de markerer Den Internationale Arbejdsmiljødag.

Den 1.maj vil der være et virtuelt program, som FH producerer samt et lokalt FH Fyn virtuelt arrangement med hilsner fra de lokale i FH Fyn. Man kan finde flere oplysninger på FH Fyns Facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Tappenstreg med smagsprøver

Annonce