Annonce
Lokalavisen Nyborg

11 Gode råd til dit livs fest

Christina og Dennis Hou Holcks råd til en vellykket fest
Annonce

1. Besøg og oplev det sted, du vil holde din fest. Det kan godt være, at stedet ser flot ud på billeder, men det er en forudsætning for en god fest, at man kan mærke de mennesker, der skal hjælpe en med at holde den. At kemien er i orden.

2. Lav et "skelet" over festen. En tjekliste over, hvad der skal tages stilling til og hvornår. Sådan en liste kan have punkter som mad, vin, frisør, tøj, fotograf og meget andet.

3. Sørg for hele tiden at have et økonomisk overblik. Først og fremmest en ramme for, hvad festen sammenlagt må koste.

4. Prioriter især et godt band og en fotograf. Billeder fra dagen er minder for livet.

5. Musik er uhyre vigtigt for en festlig fest. Så når du booker et band, så sørg for at have hørt dem live, eller at nogle af dine venner har. Der kan være stor forskel på en indspilning og oplevelsen live.

6. Vær i god tid - særligt når det kommer til at booke sted, musik og fotograf. Disse har nemlig tit lagt planer langt ud i fremtiden.

7. Sørg for at få nogen til at tage billeder ikke blot af festen, men også forberedelserne. Det gælder særligt bryllupper, hvor sådanne fotos kan være skønner minder fra for eksempel tiden med frisøren, og da far så sin datter i kjolen for første gang osv.

8. Lav også en tidsplan for selve festdagen, så der kommer ro på. Det nytter ikke noget, at man kommer i tanke om, at man gerne vil have taget par-billeder af gæsterne, mens forretten er på vej ind på bordene.

9. Sørg for en toastmaster, som kender din tidsplan. Bed ham eller hende om at skaffe sig overblik over talerne i god tid inden festen, for impulsive taler kan skubbe til alle tidsplaner og kan gå ud over maden og længden af middagen, som jo ved et bryllup gerne skal være afsluttet senest kl. 23.45 - i tide til brudevalsen.

10. Skal du selv holde tale, så skriv den i god tid - ikke aftenen forinden. Det stresser at hænge med en tale og man risikerer ikke at få sagt det, man gerne ville.

11. Hav en regnvejrsløsning klar. Har man planlagt, at dele af festen skal være udenfor, er det vigtigt med en grundig plan B, som ikke skal opfindes på stedet, hvis det pludselig begynder at øse ned.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Tal med en præst

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ingen jul uden juleudstilling

Lokalavisen Nyborg

Nyborg skruer ned for Norden

Annonce