Annonce
Lokalavisen Nyborg

25 tæpper til julemærkehjem

Loge Nr. 13 Fidelitas Nyborg har travlt med patchwork.
Annonce

Nyborg: Loge Nr. 13 Fidelitas Nyborg havde for nylig inviteret forstander Christine Conradsen fra Skælskør Julemærkehjem til eftermiddagsmøde i Nyborg.

Forstanderen fortalte om arbejdet på julemærkehjemmet, og da hun var færdig, havde damerne i logen en overraskelse i ærmet: Ikke færre end 25 tæpper, var færdige. De blev lagt på stole, borde og gulvet, så alle kunne se dem, og derefter pakket sammen, for at komme med tilbage til Skælskør julemærkehjem.

En af aktiviteterne i logen er nemlig at støtte julemærkehjemmene med tæpper til børnene, og det er blevet til næsten 50 tæpper igennem cirka 2 år.

- Den lille gruppe på otte piger syr de smukke patchwork tæpper, for at kunne forære hver eneste af de unge mennesker mellem 7 og 14 år deres eget personlige tæppe, skriver logen i en pressemeddelelse.

Sypigerne har aftalt at mødes cirka en gang om måneden for at sy og hjælpe hinanden i tæppeprojektet, med nyheder og svære mønstre.

Alle børnene på julemærkehjemmene får ved ankomst på skolerne et tæppe, der er deres eget til brug under skole opholdet og som personlig ejendom, den dag opholdet slutter.

De håndsyede patchwork tæpper, syes og quiltes af stof i lækre farver, hvor man kan fremtrylle de skønneste mønstre, hedder det i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Tal med en præst

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ingen jul uden juleudstilling

Lokalavisen Nyborg

Nyborg skruer ned for Norden

Annonce