Annonce
Lokalavisen Nyborg

50.000 kroner i vente til Nyborg Kajakklub

Nyborg Kajakklub får 50.000 kroner i støtte. Arkivfoto: Morten Flarup
Med støtte fra DIF og DGI's ekstraordinære sommerpulje under foreningspuljen kan Nyborg Kajakklub nu sætte gang i projekt Vild med Vand.
Annonce

Nyborg: Nyborg Kajakklub har fået 50.000 kroner i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje. Med bevillingen kan klubben nu se frem til at komme i gang med et nyt projekt.

Pengene skal gå til en toer surfski og tre børnesurfski.

I en pressemeddelelse skriver klubben, at den glæder sig over de nye muligheder for at kunne tage børn ned til 10 år med på surfski for nuværende medlemmer, men klubben håber også at kunne byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningen - både forældre, børn, bedsteforældre og børnebørn.

Projektet bliver skudt i gang med Vild med Vand, som er en sommercamp for forældre, børn, bedsteforældre og børnebørn med efterfølgende fire gange i klubben. Arrangement er gratis, man skal dog tilmelde sig på klubbens hjemmeside.

Nyborg Kajakklub har modtaget bevillingen på 50.000 kroner fra DIF og DGI's ekstraordinære sommerpulje under foreningspuljen. DIF og DGI's foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, for eksempel til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer.

Puljens midler kommer fra de såkaldte ’Spillehalsmidler’, som skal støtte det frivillige foreningsliv i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce