Annonce
Lokalavisen Nyborg

Adventkirken slår et slag for folkesundheden

Adventkirken i Nyborg har aktuelt 47 medlemmer af menigheden foruden børn. Foto: Kasper Riggelsen
Krop og sind hænger tæt sammen, mener man i Adventkirken, som står bag en stribe af sundhedsforedrag i løbet af foråret.
Annonce

Nyborg: Alle er velkomne, når Adventkirken i Nyborg i den kommende tid arrangerer ikke mindre end tre foredrag om sundhed.

Første gang er den 29. januar, hvor emnet er forhøjet blodtryk og hjertekarsygdomme - herunder, om man kan blive rask. Den 26. februar handler det om, hvordan man kan vinke farvel til diabetes type II, mens foredraget 25. marts stiller skarpt på forebyggelse af alzheimers.

Foredragsholderne er Henrik Jensen, Joakim Broegaard og Katarina Broegaard, der alle har titel af læge. Samtlige foredrag holdes i Adventikirken, Nybrogade 3 i Nyborg i tidsrummet fra klokken 19 til 20.

Og man behøver altså ikke være en del af menigheden for at deltage i de gratis arrangementer, understreger menighedssekretær Line Nielsen. Ligesom man heller ikke forpligter sig til noget efterfølgende.

- Vi vil bare gerne benytte lejlighed til at vise, at Adventkirken er et aktivt sted, hvor det er hyggeligt at være. Og så passer foredragene ind i hele vores perspektiv på tro og liv. Altså det, at krop og sind hænger sammen. Så det handler ikke om en kropsdyrkelse i sig selv, men om at en sund krop er en forudsætning for, at man kan gøre det, man ellers vil i livet. I sidste ende er vi blot interesserede i, at mennesker skal leve gode liv og være glade, forklarer hun om baggrunden for initiativet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce