Annonce
Lokalavisen Nyborg

Alle døre er åbne i bussen

Passagerer hos FynBus skal ikke længere vise billet til chaufføren, men det er på eget ansvar, at man har en gyldig billet. Samtidig kan passagererne både checke rejsekort ind ved fordøren og midterdøren. Arkivfoto: Michael Bager

Passagerer hos FynBus kan frem til at komme hurtigere ind og ud ad busserne. Med de nye køreplaner gældende fra i søndags er busserne også åbnet for at benytte alle døre til både ind- og udstigning.

Annonce

Nyborg: Nu kan passagerer hos FynBus stige ind og ud af alle døre i de regionale busser og i bybusserne i Odense, Svendborg, Nyborg og Middelfart. Passagerer skal ikke længere vise billet til chaufføren, men det er på eget ansvar, at man har en gyldig billet. Samtidig kan passagererne både checke rejsekort ind ved fordøren og midterdøren. fremgår det af en pressemeddelelse fra det regionale trafikselskab.

Det stigende antal biler på vejene og de mange vejarbejder, især i Odense, har betydet, at busserne over de senere år er længere tid om at køre de samme strækninger. Det har haft stor betydning for kundernes oplevelse af den kollektive trafik. Med hurtigere ind- og udstigning af busserne forventer FynBus at reducere den tid, som busserne holder ved stoppestederne, og dermed rejsetiden.

Mange fynske busser har samtidig fået nye køreplaner fra søndag 13. januar. Det gælder de regionale ruter og en række uddannelsesruter. FynBus har justeret på afgangstiderne, men også på den tid, som busserne har til at køre de forskellige strækninger. Tilpasningerne er blandt andet baseret på, hvor busserne har haft for lidt eller for meget tid.

På enkelte regionale ruter er der færre afgange om eftermiddagen, og på en del regionale ruter er der desuden reduceret i antallet af natbusafgange. Årsagen er, at antallet af passagerer i de regionale ruter er faldet generelt. Der er derfor behov for at reducere udgifterne til buskørsel.

På FynBus.dk kan du læse mere om ændringerne på de enkelte ruter og finde din køreplan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce