Annonce
Lokalavisen Nyborg

Allinghams dansere viste Nyborg nogle trin

Der var både unge og ældre, der var klar på at prøve et par trin af sammen med Allingham Dance Team. Foto: Frederik Nordhagen
Et af Gang i Gadens hovedattraktioner var danserne fra Allingham Dance Team, der kom for både at lære fra sig og vise borgerne lidt af, hvad de selv kunne.
Annonce

NYBORG: Hvis man skulle beskrive lørdagens Gang i Gaden med bare et enkelt ord, så skulle ordet måske være bevægelse eller sundhed. Hvis man ville specificere det lidt mere, så ville ordet nok være dans.

For dans var der rigeligt af, og det var i den grad med til at få gang i Nyborg. Ganske uanmeldt var blandt andet to dansere dukket op, der gav gaden noget liv med deres dansetrin. En af de to dansere havde faktisk lige deltaget i Danmark har Talent et par dage før Gang i Gaden.

Derudover var der selvfølgelig også de mere planlagte ting. Allingham Dance Team stod på dagen for flere danserelaterede aktiviteter.

Tidligt på formiddagen inviterede de alle til at komme og lære, hvordan man danser den populære dans blandt de unge Fortnite. Det blev koreograferet ind i flere andre danse, der uden tvivl fik pulsen lidt i vejret hos flere af deltagerne - og humøret ligeså.

Hvis man hang på lidt senere på dagen, så kunne man også få lov at udvide sit repertoire lidt med blandt andet nogle hip-hop trin og lidt Girly Style.

Allingham Dance Team er Fyns største danseskole, der holder til i Odense. Lørdag var en halvstor del af skolen samlet i Nyborg for at vise lidt af, hvad de kunne.

Dagens store afslutning var nemlig fra Allinghams dansere. I alt fire hold bestående af ganske unge dansere fra skolen og op til mere erfarne dansere i teenageårene viste sine evner frem til stor begejstring og klapsalver fra byens borgere.

Mens man ventede på sin tur på klatretårnet var der god underholdning på gadeniveau. Foto: Frederik Nordhagen
Instruktøren på dagen var en af lederne fra Allingham Dance Team. Foto: Frederik Nordhagen
De helt små var nogle af de mest villige dansere lørdag til Gang i Gaden. Foto: Frederik Nordhagen
De helt små var nogle af de mest villige dansere lørdag til Gang i Gaden. Foto: Frederik Nordhagen
Fortnite-dansen var kun en ud af mange, man kunne være med til. Foto: Frederik Nordhagen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce