Annonce
Lokalavisen Nyborg

Alternativ translokation: De får huen på ved et drive-in-arrangement

Sådan så det ud i 2017 - i år bliver translokationen hos HF og VUC Fyn Nyborg et drive-in-arrangement. Arkivfoto: HF & VUC Fyn Nyborg
HF og VUC Fyn i Nyborg har på grund af corona-sitationen besluttet at arrangere årets translokation som et drive-in-arrangement. "Pynt bilerne og dyt", lyder opfordringen
Annonce

Nyborg: HF & VUC FYN Nyborg holder sædvanligvis årets translokation i et stort festtelt på Eksercerpladsen med omkring 200 mennesker.

Det sker også i år, men på en ny måde.

Skolen har med egne ord besluttet at følge tidsånden og afholde årets translokation som et drive-in-arrangement, så det bliver muligt at samles uden bekymringer for regler om antal og afstand.

- Det har været et meget turbulent forår, hvor al undervisning pludselig blev omlagt til online undervisning. Vores kursister har kæmpet bravt med hjemmeundervisningen. De har fortjent, at skoleåret bliver afsluttet på behørig vis, og at de kan få udleveret de velfortjente beviser, siger afdelingsleder Anders Munch Hansen.

Deltagerne bliver opfordret til at pynte bilerne, så det kan blive et festligt syn, når de ruller ind på Eksercerpladsen i Nyborg. Eventuel begejstring under arrangementet kan vises ved at bruge bilernes horn.

Kommunen har givet sin tilladelse til arrangementet, så nu er det kun i forhold til politiet, at sikkerhedsbestemmelserne for arrangementet skal afklares.

Der skal også skaffes sendetilladelser, så talerne kan transmitteres til bilernes radioer, og der bliver også opstillet en skærm, så flere kan se, hvad der foregår på scenen.

Annonce

Leder i en Nimbus

Programmet vil på grund af den ændrede form komme til at se lidt anderledes ud, end det plejer. Fællessangene og den sædvanlige underholdning bliver droppet og kransekagen fordelt i små poser mellem bilerne.

Danehofgarden vil spille, og arrangementet rundes af med en køretur igennem Nyborg by anført af en Nimbus med sidevogn, hvori skolens afdelingsleder vil sidde.

Kursisterne på HF & VUC FYN Nyborg tager deres hf-eksamen via enkeltfag og plejer at skulle til eksamen i alle fag. I år skal de ikke op til en eneste - i stedet er deres eksamener afløst af vurderingssamtaler og årskarakterer.

- Vi ser meget frem til arrangementet og glæder os til at møde kursisterne igen. Mange af dem har vi ikke set fysisk på skolen siden 11. marts, siger Anders Munch Hansen.

Translokationen finder sted 26. juni fra klokken 15 til 16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce