Annonce
Lokalavisen Nyborg

Alzheimerforeningen søger hjælpere til landsindsamlingen

Den 19. september er der landsindsamling til fordel for Alzheimer. PR-foto
Annonce

Nyborg: Mennesker med demens har været blandt de mest udsatte under coronakrisen – både når det kommer til eftervirkninger og dødelighed. Der er derfor brug for opbakning, når Alzheimerforeningens frivillige i Nyborg går på gaden for at samle ind til mennesker med demens lørdag den 19. september. Mødestedet bliver på Frivilligcenteret ved Vestervold.

- Vi har oplevet en firdobling af henvendelser til vores demenslinie. Generelt er vi blevet mødt af en stemning af frygt og håbløshed. I takt med at samfundet gradvist har åbnet op, har familier ramt af demens skulle holde ekstra længe ud, fordi målgruppen er så udsatte i forhold til smittefare. Det er noget, familierne kommer til at mærke konsekvenserne af i lang tid, og der venter os en kæmpe opgave med at give dem en håndsrækning i de kommende måneder, fortæller direktør i Alzheimerforeningen, Nis Peter Nissen i en pressemeddelelse.

I Nyborg kan du møde de frivillige indsamlerne på gaden foran forskellige butikker og i gågaderne den 19. september fra klokken 11 til 14. Man kan tilmelde sig på huskedagen.dk

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Mød Gud online

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce