Annonce
Lokalavisen Nyborg

Arne og Gitte Lundemann fortæller anekdoter

Arne og Gitte har mødt masser af spændende mennesker i deres lange karriere i underholdningsverdenen. Det fortæller de nu for første gang om i en wine-talk hos Vinspecialisten i Nørregade. Arkivfoto: Christian Brandt.
Arne og Gitte Lundemann har været i showbis i omkring 60 år. Men de har aldrig tidligere holdt foredrag om deres mange oplevelser. Det gør de nu hos Vinspecialisten.
Annonce

Nyborg: Hvorfor ligger der et kasettebånd med en personlig fødselsdagsang fra Kim Larsen i Nørregade i Nyborg? Hvordan var Dirch Passer egentlig i virkeligheden og hvordan foregår det bag scenen i de store danske revyer?

Til hverdag er Vinspecialisten i Nørregade fuld af vin. Men onsdag den 30. oktober bliver forretningen også fuld af anekdoter og gode historier fra teatre og revyscener gennem de seneste 60 år. Det er Gitte og Arne Lundemann, der er gæster hos Vinspecialistens Wine-talk.

Ægteparret har gennem årene givet utallige interviews, men det bliver første gang de selv holder foredrag.

Undervejs vil snakken falde på alt fra klassisk ballet til kendisser. Historien om dengang, Gabriel Axel fik en Amanda-statuette som supplement til sin Oscar-statuette, men også en fortælling om dengang parret lavede Kai Normann Andersen kaberet på museumsfærgen "Kong Frederik IX, hvor Prins Henrik pludselig meldte sin ankomst til en lydprøve og havde god tid til både snak og et glas vin.

Gæsterne får mulighed for at stille spørgsmål og være med i snakken. Aftenen begynder klokken 19, og undervejs bliver der serveret tre glas vin eller drinks fra Vinspecialistens sortiment. Billetterne koster 175 kroner og kan bestilles hos Vinspecialisten i Nørregade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Mød Gud online

Annonce