Annonce
Lokalavisen Nyborg

Børnehavebørn har fået ny legeplads at boltre sig på

Børnehuset Ullerslev fik i sommeren ny legeplads. Foto: Maria Frellesen Pedersen
I Børnehuset Ullerslev valgte man i starten af året at bestille en ny legeplads til børnehavebørnene, som de kunne få større gavn af end den gamle.
Annonce

Ullerslev: I løbet af sommeren fik børnehavebørnene i den private vuggestue og børnehave, Børnehuset Ullerslev, en ny legeplads at boltre sig på. Deres nye legeplads blev indtaget med stor iver fra første sekund, da det røde bånd først var blevet klippet over af børnene selv.

Egentlig var det meningen, at legepladsen skulle indvies med alle børnenes forældre, men på grund af corona måtte det arrangement sammen med sommerfesten og bedsteforældredag også aflyses.

Men ved en lille indvielse med børnene blev legepladsen altså taget i brug i løbet sommerferien. Og det har sidenhen kun været en succes blandt både børn og voksne i institutionen.

- Vi besluttede os for, at vi ville bruge hele ude-budgettet for både vuggestue og børnehave på en ny legeplads til børnehavebørnene. Den gamle blev ikke brugt af børnene, så det var vigtigt for os at lave noget, som de ville bruge, fortæller Joan Finken, der er leder i Børnehuset Ullerslev.

Derfor valgte man i januar at bestille en endnu større legeplads til børnene med både rutsjebane, klatrestativ og gynger. Og eftersom corona har betydet, at børnehavebørnene tilbringer størstedelen af tiden udenfor, har legepladsen allerede bragt stor glæde blandt børnene.

Annonce

Genbrug er godt

Den nye legeplads har dog ikke betydet, at den gamle legeplads er blevet smidt ud. Man har nemlig besluttet sig for, at træbjælkerne fra den gamle legeplads skal bruges til at bygge en ny multi-fodboldbane til børnene.

- Vi håber på, at det også kan blive en succes. Vi har i hvert fald nogle drenge, der er vilde med at sparke til bold, så vi tror på, at det bliver godt, lyder det fra Joan Finken.

Med den nye legeplads til børnehavebørnene betød det også, at vuggestuebørnene ikke fik renoveret deres ude-område i år. Det kan de til gengæld se frem til at få gjort næste år, hvor det er deres tur til at få en ny legeplads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

De brændte chancers kamp

Lokalavisen Nyborg

Show med kendte viser

Annonce