Annonce
Lokalavisen Nyborg

Børnehuset Ullerslev samlede ind til Knæk Cancer

Børnehuset Ullerslev formåede at samle mere end 11.000 kroner ind til Kræftens Bekæmpelse. Privatfoto
Annonce

Ullerslev: Da det store Knæk Cancer show løb af stablen lørdag den 24. oktober, var Børnehuset Ullerslev en af de donorer, der dukkede op på skærmen blandt de utallige donationer.

Til sommerfesten i børnehuset i 2019 blev der samlet penge ind, hvor forældrene betalte for mad, tombola og fiskedam. Derudover var der en bod, hvor forældrene kunne købe bamser, kort, legetøj, trøjer, barbiedukker, og andet der var doneret af forældre og venner af huset, som blev solgt kun til fordel for knæk cancer.

- Jeg synes, det er skønt, at vores forældre har bakket op om beslutningen om at samle ind til "Knæk Cancer", lyder det fra Joan Finken, leder i Børnehuset Ullerslev.

I år blev sommerfesten aflyst på grund af corona, men forældrene valgte alligevel at støtte op ved at indsamle sponsorgaver og gave fra firmaer, så der alligevel kunne afholdes tombola.

- Vi havde en del effekter i overskud, der blandt andet skulle have været brugt til vores fiskedam, og dem købte forældrene en del af, så vi kunne nå at få samlet så mange penge ind som muligt. Og nogle har også doneret penge.

Det endte med, at forældrene i alt fik indsamlet 11.220 kroner, hvilket lederen er utrolig taknemmelig for.

- Jeg er stolt af, at så mange har bakket det op, men vi er jo også alle sammen berørt af cancer i et eller andet format, og ønsker at der kan gøres noget mere ved det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Tal med en præst

Lokalavisen Nyborg

Besøg Skovnissen Posse

Lokalavisen Nyborg

Ingen jul uden juleudstilling

Lokalavisen Nyborg

Nyborg skruer ned for Norden

Annonce