Annonce
Lokalavisen Nyborg

Bag disken: Helle har været i tøjbranchen i mere end 40 år

Helle Jørgensen er indehaver af tøjforretningen Helle. Foto: Maria Frellesen Pedersen
Bag ved disken i Helle står Helle Jørgensen, der også er ejer af butikken.
Annonce

Nyborg: I den sidste udgave af Bag Disken for denne omgang skal du møde 58-årige Helle Jørgensen, der står bag disken i den toetagers tøjforretning, Helle, i Kongegade. Men Helle Jørgensen står ikke kun bag ved disken - hun ejer også butikken.

Efter at have været butikschef i den butik, der tidligere lå på samme placering, endte det med, at hun i 2007 overtog lokalerne og startede sin egen tøjforretning. Da Helle Jørgensen fik stillingen som butikschef, var hun ikke mere end 22 år, og i dag har hun sammenlagt været i tøjbranchen i mere end 40 år.


Jeg synes selv, at jeg har et spændende job, selv om jeg har været i branchen i så mange år. Der er ikke to dage, der er ens.

Helle Jørgensen, ejer af Helle


- Jeg synes selv, at jeg har et spændende job, selv om jeg har været i branchen i så mange år. Der er ikke to dage, der er ens. Og så sætter jeg rigtig stor pris på den kundekontakt, man har med folk, lyder det fra butiksejeren.

Og netop derfor holder Helle Jørgensen af at have butik i en by som Nyborg, hvor man kender hinanden bedre end i de større byer.

- Det er rart, at vi også kender kunderne mere privat. Det kan være, at de kommer ind og fortæller, at manden er sendt til massage, mens de oser i byen eller lignende. Det giver et tættere forhold, og det er jeg rigtig glad for, at man kan i en by som Nyborg.

Det tætte forhold til kunderne har Helle Jørgensen i særdeleshed også mærket i coronatiden, hvor de faste kunder har været gode til at bakke op om forretningen.

- Det har været fantastisk at se, hvilken opbakningen vi har fået fra de lokale. Det er jeg virkelig taknemmelig for, lyder det fra Helle Jørgensen.

Og når Helle Jørgensen ikke står bag disken i Helle, hvilket hun gør de fleste af døgnets vågne timer, bruger hun tid sammen med venner og familie eller går ture i naturen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Show med kendte viser

Lokalavisen Nyborg

De brændte chancers kamp

Annonce