Annonce
Lokalavisen Nyborg

Bamser, antikke vaser og et hav af dvd'er: Kongens Skibsbro var fyldt op med lækre loppefund

26 kræmmere stod klar til loppemarked på havnen. Foto: Maria Frellesen Pedersen
Østfyns Sociale Hånd vendte søndag tilbage med loppemarked på havnen.
Annonce

Nyborg: Søndag formiddag kunne Østfyns Sociale Hånd for første gang i år åbne for loppemarked på havnen. 26 kræmmere sad klar klokken ni til at tage imod nysgerrige købere. Nogle i medbragte campingstole med en kop kaffe i hånden - andre med strikketøjet eller et rundstykke ved siden.

Selv om der var plads til cirka 10 kræmmere mere på pladsen, gav man på grund af corona-restriktioner kun tilladelse til 26 boder på pladsen til årets første marked. Men bare det at kunne afholde loppemarkedet igen glæder Inge Bruun, bestyrelsesmedlem i Østfyns Sociale Hånd, der har været med til at arrangere loppemarkedet.


Folk trænger til, at der skal ske noget, efter det forår vi har haft. Jeg er blevet kimet ned siden marts, fordi folk ville høre, hvornår vi startede op igen.

Inge Bruun, bestyrelsesmedlem i Østfyns Sociale Hånd


- Folk trænger til, at der skal ske noget, efter det forår vi har haft. Jeg er blevet kimet ned siden marts, fordi folk ville høre, hvornår vi startede op igen. Og jeg har desværre også måttet afvise cirka 15 kræmmere, da vi ikke må være flere på pladsen lige nu, siger hun.

Dog håber Inge Bruun, at der kan blive plads til flere kræmmere, når markedet vender tilbage på havnen den første søndag i september, som også bliver det sidste loppemarked i år.

- Vi når desværre kun to i år, men planen er, at vi vender stærkt tilbage til maj næste år, fortæller hun.

Annonce

Over 1000 dvd'er

En af de kræmmere, der havde været heldig at få en stand til søndagens loppemarked, var Carsten Simonsen fra Birkende, der kører rundt på diverse loppemarkeder på Fyn for at sælge ud af sin samling af dvd'er.

Carsten Simonesen havde over 1000 dvd'er med til loppemarked på havnen. Foto: Maria Frellesen Pedersen

- Der er ingen af børnene, der vil overtage samlingen, så nu prøver vi at sælge lidt ud i den. Jeg har været på marked i Kerteminde, Otterup, Lohals og flere andre steder, men det er første gang, jeg er her, lød det fra kræmmeren, der nød, at der igen er blevet åbnet for loppemarkederne.

Allerede inden middag kunne Carsten Simonsen konstatere, at nyborgenserne var vilde med billige dvd'er.

- Det går godt. Men der er jo også nok at vælge imellem. Vi har i hvert fald over 1000 forskellige dvd'er med.

Hvis man ikke nåede forbi havnen på åbningsdagen for loppemarkedet, har man chancen igen søndag den 6. september fra klokken 9 til 15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce