Annonce
Lokalavisen Nyborg

Bastionen lokker: Køb nu og få 20 procent i rabat

Hjalmer er på Bastionen 24. oktober. Pr-foto
Bastionen er klar med sit efterårsprogram med masser af musik, foredrag, stand-up og teater.
Annonce

Nyborg: Det bliver Rasmus Nøhr, som får lov at lægge musik og stemme til Bastionens genåbningsfest 4. september. Og så går det ellers slag i slag med nye arrangementer - året ud.

Tue Fabricius, kulturhusleder, er ikke meget for at fremhæve det ene arrangement frem for det andet. Han vil hellere reklamere for, at hvis man køber sine billetter i juni, så er der 20 procent rabat.

- Men jeg synes da, at det er værd at bemærke, at vi igen får besøg af Sanne Salomonsen - denne gang sammen med Electric Guitars. Hun var her første gang, da hun var 16 år, siger Tue Fabricius.

Sanne Salomonsen og Electric Guitars er på scenen 10. oktober.

Bastionen i tal

I 2019 brugte 28 forskellige foreninger Bastionen.

Programmet blev til 1 festival, 3 debatter, 4 foredrag, 8 comedy-shows, 18 konferencer, 46 teaterforestillinger, 59 koncenter - og meget andet. Ifølge Bastionen sammenlagt 863 arrangementer.

To ud af tre billetkøbere var kvinder.

De fleste koncertgængere var mellem 35 og 54 år.

86,3 procent af publikum var fynboer og hele 62,22 procent af dem fra Nyborg.

I 2016 besøgte 16.000 gæster huset. I 2019 var tallet steget til 46.000.

Blandt andre musiknavne kan nævnes Jimmy Jørgensen Trio, 26. september, Jokeren 2. oktober og Hjalmer 24. oktober.

Børnenes eget program er også klar. Her nævner Tue Fabricius den lokale stand-upper Jakob Thrane, der 4. oktober sammen med Thomas Butterschøn er klar med forestillingen "Luk op luk i!"

- Og så har vi også et sjovt teaterprogram for voksne med blandt andet "Viva la Frida!", som er en forestilling, der hylder maleren Frida Kahlo, fremhæver Tue Fabricius.

I kategorierne stand-up, foredrag og lignende får Bastionen blandt andet besøg Jan Gintberg 10. september og i samarbejde med andre aktører som biblioteket, Tikko med flere, lægger Bastionen også lokaler til blandt andre forfatter Anne-Cathrine Riebnitzsky , Rolf og Ritter, der vil udlægge Tour de France, og Nikolaj Kirk.

Bemærk, at de 20 procent i rabat kun gælder Bastionens egne arrangementer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Glaskunst som takeaway

Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Annonce