Annonce
Lokalavisen Nyborg

Bastionen skruer op for julen

DR Bigband er nok Danmarks bedste jazzorkester. Og når de kommer i julehumør bliver det rigtigt festligt. De besøger igen i år Nyborg med deres juleshow.Arkivfoto: Jacob Schultz
Man bliver i julehumør af at læse Bastionens program i december: Det oser af jul.
Annonce

Nyborg: Nyborgs kulturhus, Bastionen, kommer nærmest til at ose af jul i flere uger i år.

Lige som tidligere år har DR Big Band valgt Bastionen i Nyborg som et af stederne til deres traditionelle og populære julekoncert - med solisterne Kaya Brüel og Mads Mathias og DR’s populære og frække tv-vært Signe Molde i front. Det foregår den 13. december.

Men der er meget mere jul at komme efter: Søs Fenger kommer forbi med sin egen julekoncert og pop-kollegaen Sara Grabow er også på bastionen med det glade julebudskab. Hun kalder sit show for Den Gamle Julesangskat. Søs Fenger kommer først, nemlig 1. december - Sara Grabow er i Nyborg den 14. december.

Som om det ikke skulle være jul nok i det gamle kulturhus, så er der faktisk meget mere: Jule Jazz Café den 20. december, Julerock den 21. december, Årets Julefest den 25. december og endelig er Bastion-bossen Tue Fabricius den 15. december klar ved klaveret til en juleudgave af Brunch & Brummerier, der jo betyder forsinket morgenmad, hygge og musik.

Find billetter på Bastionens hjemmeside.

Koncert i Kongens Have: Fenger//Nordstrøm. Foto: Michael Bager
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Mød Gud online

Annonce