Annonce
Lokalavisen Nyborg

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed: Sydbank rykker ind på Dronningensvej

Filialdirektør Jacob Monin Rasmussen (til venstre) lagde mandag vejen forbi Nyborg sammen med blandt andre lederen af den nye afdeling, Morten Kunøe Smidt. Foto: Kasper Riggelsen
Pengeinstitut har købt bygning med udsigt til havnen i Nyborg. Ny afdeling med fem-seks ansatte skal være klar i løbet af efteråret.

Nyborg: Man kan ikke klandre Sydbank for at tage let på opgaven.

Op med 12 forskellige adresser i Nyborg midtby har været inde i billedet, før man besluttede sig for at købe Dronningensvej 6, der tidligere husede Kreditbanken.

Her vil Sydbank åbne en ny filial, der skal kunne betjene både privat- og erhvervskunder.

Annonce

- Men først skal vi have bragt bygningen op til Sydbanken-standard. Det er også derfor, at vi ikke kan åbne lige med det samme, fortalte filialdirektør Jacob Monin Rasmussen, da han mandag i denne uge lagde vejen forbi Nyborg i forbindelse med den officielle overtagelse.

Sydbank havde håbet på, at man kunne slå dørene til den nye afdeling op allerede på denne side af sommerferien. Men usikkerhed omkring priser på materialer og travlhed i byggebranchen gør, at man i stedet satser på efteråret.


Først skal vi have bragt bygningen op til Sydbanken-standard. Det er også derfor, at vi ikke kan åbne lige med det samme

Jacob Monin Rasmussen, filialdirektør


For Morten Kunøe Smidt, der skal stå i spidsen for den nye filial, er det vigtigste, at man nu har fundet det helt rigtige sted.

- Først og fremmest har vi valgt stedet ud fra beliggenheden og den synlighed, der følger med. Men vi har også haft fokus på, at afdelingen skal have mulighed for at vokse i takt med den succes, som vi håber på at kunne opnå i Nyborg, sagde han under besøget mandag, der samtidig var første arbejdsdag for hans nye kollega, Steffen Thomsen.

I alt kommer den nye afdeling til at bestå af fem-seks personer i opstarten, men meningen er, at den med tiden skal vokse til otte-ni medarbejdere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce