Annonce
Lokalavisen Nyborg

Bingo og kendisser når Sprutten søsættes

Arne Lundemann plejer at give et nummer, når Bæltsprutten sendes på gaden. I år kommer han til at give mange numre som bingo-vært ved spruttens virtuelle lancering. Arkivfoto: Mads Hansen
Arne Lundemann vender tilbage som bingo-vært, når journalisterne lancerer årets Bæltsprutte i tv-show.
Annonce

Nyborg: Skuespiller Arne Lundemann er værten. Borgmester Kenneth Muhs har jobbet som assistent og nummermand. Og ind i mellem er der interview med nogle af de kendisser, der optræder i årets Bæltsprutte - Nyborg-journalisternes satiriske årshæfte.

Tidligere år har er Bæltsprutten sendt på gaden ved et stort show i Bastionen med masser af mennesker, flade vittigheder, underholdning og fadøl. Men den går jo ikke i disse corona-tider.

Derfor har journalisterne vendt bøtten og tænkt nyt, så man skal have fat i sin computer eller sin telefon i år, hvis man vil være med til årets lancering af det satiriske årshæfte, som Nyborg Journalistklub sender på gaden igen i år.

TV-journalisten Ole Frank Rasmussen har inviteret gæster til en snak om det at blive gjort til grin, og indslagene blandes i det netbaserede tv-show med Lundemanns humørbanko.

Showet afsluttes med kåringen af Årets Sprutte, hæderstitlen til en nyborgenser, der har gjort sig særligt bemærket i årets løb. Showet sendes i luften lørdag den 5. december klokken 15.

Annonce

Comeback

Arne Lundemann var tilbage i 198o'erne en populær vært, når den regionale tv-kanal, Kanal Fyn, sendte tirsdagsbingo til fynboerne.

Nu får han comeback med gamle Ole, nimmer nutten og alt det, og bliver i journalisternes Bæltspruttebingo assisteret af borgmesteren.

Udsendelsen, der sendes fra Bastionen i Nyborg, er produceres i øvrigt af nøjagtigt det samme hold, som stod for tirsdagsbingo i 1980'erne, så Lundemann er i trygge rammer.

Bæltsprutte-bingo

Bæltprutten - Nyborgs satiriske årshæfte - lanceres ved et netbaseret show lørdag den 5. december. Showet begynder klokken 15.

Man kan følge med ved at gå ind på Stiftstidendes hjemmeside Fyens.dk eller på Bæltspruttens facebookside.

Hvis man vil spille med i tv-bingoet, kan pladerne købes i Bladhuset, Nørrevoldgade 58, fra tirsdag.

50 kroner for fem plader - 100 kroner for fem plader og en Bæltsprutte.

Satirehæftet kan købes i førende forretninger på Østfyn fra fredag eftermiddag.

Meningen er selvfølgelig, at folk ude ved computerne skal spille med i Lundemanns humør-bingo, og der er præmier i massevis, selv om det ikke nødvendigvis bliver halve grise og døde ænder.

Pladerne kan man købe i Bladhuset i Nørrevoldgade fra tirsdag den 1. december.

Hæftet, det hele drejer sig om, Bæltsprutten, er næsten klar til at komme ud i butikker i Nyborg, Ørbæk og Ullerslev. Den lander på disken fredag eftermiddag.

Sprutte-redaktionen har været lidt udfordret, for 2020 blev jo året, hvor der tingene ikke skete. Men det kan der også laves masser af sjov med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Hækl Ærøske badehuse

Annonce