Annonce
Lokalavisen Nyborg

Biografklubben er klar med nyt program - og nyt tilmeldingstiltag

Nyborgs Børne- og Ungdomsfilmklub er klar med året program. Arkivfoto: Kasper Riggelsen
Igen i år er Nyborg Børne- og Ungdoms Filmklub klar med et nyt program - dog foregår tilmeldingen anderledes, end den plejer.
Annonce

Nyborg: Sidste år på denne tid af året stod et væld af børn og forældre i kilometerlang kø for at blive meldt ind i Nyborg Børne- og Ungdoms Filmklub, men sådan bliver det ikke i år. På grund af corona har foreningen nemlig valgt, at det i år skal foregå på en ny og anderledes måde.

Hvor man tidligere har skullet møde fysisk op for at blive meldt ind i klubben, foregår det i år elektronisk - og kun elektronisk. Det betyder, at man gennem nyborgfilmklub.dk tilmelder børnene til dette års filmklub.

- I år kan der kun sidde 120 i den store sal og 50 i den lille sal, så derfor opfordrer vi til, at forældrene går sammen om flere børn, så der er flest mulige børn, der kan komme ind og se film, fortæller Peter Jordhøj, der er medlem af klubbens bestyrelse.

Men selv om tilmeldingen foregår elektronisk i år, skal børnene fortsat have et medlemskort. Og dette skal hentes den 22. oktober i tidsrummet fra klokken 16 til 19 i KinoVino. Men også her opfordrer Peter Jordhøj til, at man henter kortene til hinanden, så der ikke samles for mange mennesker på samme sted.

Der bliver åbnet for tilmeldingen den 12. oktober klokken 16, og den første film vises i år den 24. oktober.

Annonce

Fem film i vente

De mindste på Hold A fra 0. til 2. klasse kan se frem til at skulle se "Mysteriet om Hr. Link", "Sådan træner du din drage 3", "Bjørnene fra Sicilien", "Gooseboy" og "Kæledyrenes hemmelighed 2".

De mellemste på Hold B fra 3. til 5. klasse skal se "Call of the Wild", "Frost 2", "Peberbanden og den sorte konges forbandelse", "Dumbo" og "Sune vs. Sune".

Og for de ældste elever fra 6. klasse og opefter bliver der arrangeret et filmmaraton, hvor der lørdag den 9. januar 2021 bliver vist tre film samt serveret pizza og sodavand til filmene.

Det koster 120 kroner at tilmelde sig Hold A og Hold B, mens det koster 150 kroner at tilmelde sig Hold C.

Derudover skal man være opmærksom på, at filmene på Hold A og Hold B i år bliver vist forskudt af hinanden grundet corona. Det betyder, at filmene på Hold A bliver vist klokken 10, 12, 14 og 15.30, mens filmene på Hold B bliver vist klokken 9.30, 11.30, 13.30 og 16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

De brændte chancers kamp

Lokalavisen Nyborg

Show med kendte viser

Annonce