Annonce
Lokalavisen Nyborg

Blæserbanden har en lang historie sammen: Nu blæser de sommeren ind i Nyborg

Blæserbanden spiller Nørregade i Nyborg op den 7. maj fra klokken 14 til 17. Pressefoto
Det bliver med hyggelige og genkendelige toner, at Blæserbanden spiller Nørregade op fredag den 7. maj.

Nyborg: De spillede sammen første gang i Legoland Garden i Billund, da de var 12 år, og nu snart 25 år senere spiller de stadig sammen - bare som Blæserbanden.

- Vi snakkede lige om det, og vi havde egentlig 20 års jubilæum sidste år. Vi har hver vores karriere kørende ved siden af, men vi har også det gode kammeratskab, og vi spiller mange jobs sammen, fortæller Søren Pedersen, som spiller trommer i bandet.

Alle fire i bandet er uddannet på Esbjerg Musikkonservatorium og vokset op i Billund.

Annonce

Hyggeligt og genkendeligt

Det er ikke første gang, at kvartetten spiller i Nyborg. De spillede også, da butikkerne åbnede den 6. marts, og de har spillet et par gange over julen.

De fire bandmedlemmer har udover at spille i Blæserbanden forskellige andre musikjobs. To faste bandmedlemmer spiller med Birthe Kjær, én af dem har spillet med Christoffer, og en anden spiller med DR Bigband. Herudover spiller de i forskellige jazzorkestre rundt omkring i Danmark.


Vi har fået at vide før, at der noget Olsen Banden vibe over det. Vi spiller jazzificerede udgaver af forskellige sange. Vi har jazznumre og nogle børnenumre med

Søren Pedersen


I Blæserbanden er stemningen klar. Det skal være hyggeligt og for hele familien.

- Vi har fået at vide før, at der noget Olsen Banden vibe over det. Vi spiller jazzificerede udgaver af forskellige sange. Vi har jazznumre og nogle børnenumre med, fortæller Søren Pedersen og uddyber:

- Der er helt sikkert nogle sange, folk kan synge med på, men der er også noget til dem, som bare vil sidde og nyde det.

Annonce

Op og ned af Nørregade

Bandet vil være at finde på Nørregade, hvor de bevæger sig ned ad gaden med forskellige stops undervejs.

- Vi stopper ved for eksempel Vinspecialisten, og så andre forskellige steder hvor vi kan se, at der står nogle mennesker, vi kan spille for, siger Søren Pedersen.

Blæserbanden kommer til at blæse byen op fra klokken 14 fredag eftermiddag til klokken 17.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce