Annonce
Lokalavisen Nyborg

Brian overtager roret: Frivilligcenter Nyborg får ny leder

Brian Lindskov Larsen bliver ny leder Frivilligcenter Nyborg. Privatfoto
Brian Lindskov Larsen overtager jobbet som leder af Frivilligcenter Nyborg fra den 1. december.
Annonce

Nyborg: Når kalenderen viser 1. december, er det en ny leder, der tager over på Nyborg Frivilligcenter på Vestervold.

Den tidligere leder Mathilde Louise Svanegaard har ifølge formanden for frivilligcenteret, Cathrin Johansen, har fået nye udfordringer, hvilket er årsagen til, at der ansættes en ny leder for centeret.

Det betyder, at det fra 1. december er den 49-årige Brian Lindskov Larsen, der overtager posten som leder på Frivilligcenter Nyborg.

- Brian er en utrolig stærk netværker med konsulentbaggrund, som har opbygget flere sekretariater. Han kommer til at blive omdrejningspunktet i vores virke for foreningerne, så vi kan tilbyde dem hjælp og støtte i forhold til de udfordringer, de står overfor, lyder det fra Cathrin Johansen.

Annonce

Års erfaring som frivillig

Den nye leder, der til daglig bor i Odense med sin forlovede, glæder sig til at kaste sig over de nye udfordringer, som jobbet byder på. Selv betegner han det som drømmestillingen.

I sit tidligere job som konsulent i Ungdommens Røde Kors var han ansvarlig for Nyborg Kommune, hvilket betyder, at han i forvejen kender lidt til kommunen. Han glæder sig dog til at blive endnu klogere på det frivillige netværk, der er i kommunen.


Jeg er altid blevet mødt med en stor velvilje og lyst til at samarbejde i lige netop Nyborg, så da jeg så, at stillingen var ledig, var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle søge den.

Brian Lindskov Larsen, kommende leder af Frivilligcenter Nyborg


- Jeg er altid blevet mødt med en stor velvilje og lyst til at samarbejde i lige netop Nyborg, så da jeg så, at stillingen var ledig, var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle søge den. Det er en stilling, som indebærer noget ledelse, men også en stilling, hvor jeg kan få lov til at udvikle mig, lyder det fra den nye leder.

Udover sin store erfaring fra sine tidligere jobs, har Brian Lindskov Larsen også været frivillig i flere forskellige foreninger i størstedelen af sit liv, hvilket betyder, ifølge ham selv, at han har et godt indblik i de frivilliges udfordringer.

Selv om Brian Lindskov Larsen endnu ikke er tiltrådt stillingen, har han allerede store planer for, hvad der skal ske med frivilligcenteret, når det bliver ham, der sidder ved roret.

- Jeg håber, at det kan blive et sted, hvor frivillige, foreningsledere og kommunalt ansatte vil komme hen, hvis de mangler rådgivning og sparring i et trygt miljø. Og så håber jeg, at vi kan få nogle fondsmidler, så vi kan få stablet nogle fede arrangementer og kurser på benene, som kan være med til at gøre folk klogere.

Til en start har Brian Lindskov Larsen og hans forlovede besluttet sig for, at de bliver boende i Odense. Om de senere flytter til Nyborg Kommune, er endnu ikke fastlagt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Nytårskoncert aflyst

Lokalavisen Nyborg

Hækl Ærøske badehuse

Annonce