Annonce
Lokalavisen Nyborg

Bunkerne vokser til bjerge: Købmand i kamp med pakkerne

I et forsøg på at redde personalet fra at drukne i pakker udvider Spar-købmanden i Ullerslev nu med en særlig pakkebutik lige rundt om hjørnet. Foto: Eggert Christiansen
Sparkøbmand Eggert Christiansen i Ullerslev må åbne midlertidig postbutik for ikke at drukne i julepakker.

Ullerslev: Der er i forvejen ikke for meget plads i købmandsbutikken i Ullerslev.

Og med Black Friday-udsalg og julen stående for døren ser Spar-købmand Eggert Christiansen nu ingen anden udvej end at ekspedere de kommende bjerge af pakker i en særskilt postbutik.

- Ellers drukner vi. Og da især i de her corona-tider, hvor kunderne også skal have mulighed for at holde afstand, siger Eggert Christiansen.

Hans købmandsbutik i er blandt meget andet også postkontor.

Og som i så mange andre butikker, der har taget over efter postvæsenets for længst lukkede postkontoret, er det især pakkerne, der lægger beslag på både pladsen og personalet.

Den nye, midlertidige pakkebutik bliver indrettet i ledige lokaler i den gamle Brugs-bygning på Lundsager - lige rundt om hjørnet fra købmandsbutikken.

Og Eggert Christiansen har travlt, for lige om lidt kommer en ny bølge med helt ekstraordinært mange pakker.

- Vi kan helt klart mærke, at folk handler mere og mere på internettet. Og når der kører udsalgskampagner - som for eksempel den kommende Black Friday - får vi flere pakker, end vi næsten kan håndtere i vores eksisterende købmandsbutik. Og så er det jo også snart jul, konstaterer Eggert Chistiansen.


Vi kan helt klart mærke, at folk handler mere og mere på internettet.

Købmand Eggert Christiansen


Den nye pakkebutik, der åbner i den gamle Brugs-bygning den 24. november, bliver bemandet med ekstra personale, der holder den åben 10 timer i døgnet - fra klokken 9 til 19.

Og den midlertidige butik lukker først igen, når de sidste julepakker er udleveret den 23. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce