Annonce
Lokalavisen Nyborg

Burger til en krone og gratis milkshakes: Endnu en burgerbar er åbnet i Nyborg

Torsdag formiddag åbnede Chicago Burger for deres fjerde restaurant i rækken. Foto: Maria Frellesen Pedersen
Torsdag formiddag kunne Chicago Burger byde velkommen i deres fjerde restaurant i rækken af amerikansk-inspirerede dinere.
Annonce

Nyborg: Sidst en burgerbar åbnede i Nyborg, lå adskillige mennesker i kø natten til åbningen for at sikre sig en gratis burger hver uge i et helt år. Helt så vildt gik det ikke for sig, da Chicago Burger torsdag formiddag slog dørene op for deres fjerde restaurant i rækken.

Med åbningen var der blevet lovet burger til en krone til de første 30 i køen og gratis milkshakes hele dagen.

En halv time før døren blev åbnet, stod kun to personer i kø for det vilde åbningstilbud, men i takt med at klokken nærmede sig 11, stimlede flere og flere mennesker sammen foran bygningen i Korsgade, hvor restauranten i ægte amerikansk diner-stil åbnede.


Vi ved, at der har været stor efterspørgsel på vores burgere i Nyborg, så derfor er jeg ikke i tvivl om, at det nok skal komme til at gå godt.

Pernille Ibsen, manager i Chicago Burger


To af dem, der ville sikre sig en af de billige burgere, var mor og søn, Annette og Daniel Christoffersen. Tre kvarter før restauranten åbnede, stod de klar som de første ved den røde løber.

- Vi havde troet, at der ville være mange flere mennesker. De laver nogle virkelig gode burgere, så vi er meget glade for, at de er kommet til byen, lød det fra Annette Christoffersen.

Små 30 mennesker stod klar foran Chicago Burger, da klokken slog 11. Foto: Maria Frellesen Pedersen

Og selv om der i forvejen ligger mange burgerrestauranter i byen, tror både Annette og Daniel Christoffersen, at de populære burgere vil klare sig godt i byen.

Annonce

Åbningen gik som smurt

Og heller ikke butikkens manager, Pernille Ibsen, er bekymret for, om Nyborg kan klare endnu en burgerrestaurant.

- Vi ved, at der har været stor efterspørgsel på vores burgere i Nyborg, så derfor er jeg ikke i tvivl om, at det nok skal komme til at gå godt. Og selv om der ikke var så mange til åbningen, som vi havde regnet med, er jeg sikker på, at de nok skal få øje på os, sagde hun.

Pernille Ibsen er både manager for afdelingen i Nyborg og på Odense Havn. Foto: Maria Frellesen Pedersen

Selv om der ikke dukkede så mange op på åbningsdagen, som Pernille Ibsen havde regnet med, stod der intet mindre end seks tjenere og fem køkkenfolk klar til at få dagens mange ekspeditioner langet over disken i en lynende fart, så ingen skulle vente for længe på deres burger.

- Vi har valgt at åbne på et tidspunkt, hvor folk lige er startet i skole. Børnene passer deres skolegang, og forældrene er på arbejde, men jeg tror på, at vi nok skal få travlt de kommende dage.

Der er plads til 20 siddende gæster i restauranten. Foto: Maria Frellesen Pedersen

Egentlig var det meningen, at restauranten skulle være åbnet i slutningen af juli eller starten af august, men da leveringen af det amerikanske diner-interiør lod vente på sig, måtte åbningen udskydes til september.

De første 30 i køen fik en burger til en krone. Foto: Maria Frellesen Pedersen
Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Mød Gud online

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce