Annonce
Lokalavisen Nyborg

Butiksåbning: Fætre starter cykelbiks sammen

Nicolaj Paludan Rasmussen til venstre og Thomas Due Andersen til højre, er iværksætterne bag den nye cykelbutik i nyborg centrum. Foto: Peter Krogh Frausing
Cykelentusiasterne Nicolaj Paludan Rasmussen og Thomas Due Andersen åbner en ny cykelbutik i Nyborg. Her vil de blandt andet vil specialisere sig i el-cykler.
Annonce

Nyborg: To fætre har besluttet sig for at gå sammen, og kombinere deres kompetencer i en ny cykelforretning beliggende på Adelgade 8.

Forretningen skal hedde Nyborg Cykler, og først og fremmest specialisere sig i dagligdags-cykler med en ekstra forkærlighed for el-cykler. Sådan en forretning mener fætrene Nicolaj Paludan Rasmussen og Thomas Due Andersen nemlig sagtens, at midtbyen kan bære.


Jeg glæder mig til at få vores eget. Det bliver en frihed på en anden måde, hvor man ikke skal spørge nogen, hvis man har lyst til at ændre på butikken.

Nicolaj Paludan Rasmussen, medejer af Nyborg Cykler


De var lige knap nået til at indrette forretningen endnu, da avisen besøgte dem i de gamle Expert-lokaler. Der var nemlig netop blevet lagt nyt gulv, og vinduerne stod også for udskiftning.

- Vi kommer til at have værksted lige ved indgangen, og så kommer cykeludstillingen længere nede i butikken, fortæller Nicolaj Paludan Rasmussen.

Cyklerne er udvalgt fra forskellige showrooms ved fabrikanterne, hvor de to fætre har været ude personligt og udvælge de cykler, de ønsker at forhandle.

- Der kommer op imod 100 cykler til vores showroom. Vi forhandler ikke bare ét mærke, men har derimod udvalgt det, vi synes, var det bedste rundt omkring, fortæller Thomas Due Andersen.

Thomas har tidligere været butiksejer i Nyborg midtby, mens Nicolaj har arbejdet i en anden cykelforretning i byen. Begge har de opsagt deres nuværende fuldtidsjobs for at gå all-in på projektet. Til gengæld kommer de i starten til at klare det uden yderligere ansatte.

Der er indrettet værksted forrest i butikken, mens der bagerst er udstilling. Foto: Peter Krogh Frausing
Annonce

Et familieforetagende

- Det kommer til at blive nogle lange arbejdsdage - især i starten. Derfor har vi indrettet en personalestue, hvor der også er plads til, at vores børn kommer efter skole og kan lave lektier og spise sammen med os. Vi forventer, at det bliver samlingspunktet for os og vores børn, fortæller Thomas Due Andersen.

Men netop de lange arbejdsdage afskrækker ikke de to iværksættere. De glæder sig nemlig blot til, at de endelig får deres helt egen arbejdsplads.

- Jeg glæder mig til at få vores eget. Det bliver en frihed på en anden måde, hvor man ikke skal spørge nogen, hvis man har lyst til at ændre på butikken. Det har vi kun os selv at spørge om, fortæller Nicolaj Paludan Rasmussen.

Butikken åbner den 1. oktober, og vil have faste åbningstider fra klokken 8 til 17.30 på hverdage bortset fra om fredagen, hvor der er åbent til klokken 18. I weekenden er der åbent fra klokken 10 til 13.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

De brændte chancers kamp

Lokalavisen Nyborg

Show med kendte viser

Annonce