Annonce
Lokalavisen Nyborg

Bysbørn leverer musicalkoncert på Bastionen

Bastionen åbner for musicalkoncert. Arkivfoto: Niels Andreasen
Annonce

Nyborg: Tirsdag den 27. oktober vender tre kendte ansigter tilbage til Nyborg, når de gæster Bastionen med musicalkoncert. Det er Laura Wildt, Mikkel Emil Lynge Nielsen og Søren Torpegaard Lund, der alle har trådt deres barnesko på Nyborg Voldspil.

Denne aften tager de deres kollega Oliver Poulin fra Musicalakademiet under armen, og byder på en blandet pose af klassikere såvel som nyere sange.

Laura Wildt er født og opvokset i Nyborg og har tilbragt sin sommerferie på Volden i mange år. I dag er hun studerende på Den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet i Fredericia, hvorfra hun dimitterer sommeren 2021.

Mikkel Emil Lynge Nielsen er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet Fredericia i 2019, og har siden da medvirket i Fredericia Teaters produktion af Disneys ”Tarzan – The Musical” og Shu-bi-dua 2.0. Både teatergruppen Fidus, Rockmusicalen og Nyborg Voldspil har haft kæmpe indvirkning på den skuespiller, sanger og musicalperformer, han er i dag.

Søren Torpegaard Lund brugte det meste af sin teateropvækst på Nyborg Voldspil, hvor han første gang var med i 2009. Sidenhen har han medvirket i Disneys ”Tarzan - The Musical” på Fredericia Teater, og senest i ”Dance of the Vampires” på Det Ny Teater i rollen som Alfred.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Besøg Skovnissen Posse

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ingen jul uden juleudstilling

Lokalavisen Nyborg

Nyborg skruer ned for Norden

Lokalavisen Nyborg

Kom til julebinderi

Annonce