Annonce
Lokalavisen Nyborg

Cafe Apostrof udvider og tilsætter dufte

Scott Hartmann Bjerre på førstesalen i Cafe Apostrof, hvor cafeen nu serverer en fem-retters menu tilsat ekstra duftoplevelser. Foto: Anette Hyllested
Cafe Apostrof ved havnen udvider på førstesalen og eksperimenterer med fem retters menu og nyt til lugtesansen.
Annonce

Nyborg: Hvis man spiser på Cafe Apostrof, skal man ikke blive forbavset, hvis der pludseligt breder sig en duft af hyldebær eller hybenrose. Det er blot endnu en måde at kæle for lugtesansen på og udtryk for, at Scott Hartmann Bjerre, medejer af Cafe Apostrof, gerne vil eksperimentere og forny.

De seneste par uger har cafeen inddraget sin førstesal til Projekt X, som er en menu bestående af fem retter inklusiv vin for cirka 500 kroner. Og det er i denne menu, at gæsterne er blevet "udsat" for ekstra duft-oplevelser.

- Det er min måde at være lidt tosset på. Der skal ske noget, og jeg er nødt til at udtrykke mig selv, og det gør jeg blandt andet ved at eksperimentere, siger den 33-årige kok og medindehaver.

Duftene opstår blandt andet ved hjælp af flydende nitrogen.

- Og det vil også snart involvere noget lakrids, for nu skifter vi menuen, men jeg vil ikke være for præcis, for der skal også være overraskelser, siger Scott Hartmann Bjerre.

Annonce

Siddende hygge

På førstesalen åbner man samtidig til et ekstra rum, så der bliver bedre plads. Der vil så kunne sidde op til 40 deroppe, men det bliver aldrig målet - 25 er passende, siger Scott, og i coronatider under 20.

Projekt X serveres fredag og lørdag klokken 17.30.

Der er stort set udsolgt de næste uger, men det er ikke på førstesalen, at cafeen for alvor kan tjene penge, siger han. Det er i sommerhalvåret på pladserne udenfor.

- Hver anden fredag har vi kulturaftener, og det har indtil videre været meget populært. Det er i øvrigt vigtigt at understrege, at det i denne tid er siddende begivenheder, siger Scott Hartmann Bjerre med henvisning til corona-reglerne.

Han fortælle i øvrigt, at Cafe Apostrof i snit har solgt 500 take-away om ugen under coronakrisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce