Annonce
Lokalavisen Nyborg

Corona-patruljen rykker ind i Nyborgs gågader

Markedchefen for Nyborg Handel, Hans Henrik Kongsmark, fortæller om den nye corona patrulje, som vil kunne findes til Nyborg Handels arrangementer i gågaden. Foto: Lasse Hansen
Annonce

Nyborg: To figurer i blå kedeldragter og hvide hjelme rykker ind i gadebilledet i Nyborgs gågader, når der holdes Festlig Fredag og Lyserød Lørdag.

De går under navnet "Corona-patruljen" og skal på en sjov og kærlig måde sikre, at folk husker at holde afstand og spritte hænder, når de to arrangementer afholdes.

- Det var en idé, der opstod på et bestyrelsesmøde. Vi vil gerne hjælpe folk med at huske forholdsreglerne, men det er samtidig vigtigt, at det bliver på en ordentlig måde. Derfor bliver det to skuespillere, der indtager rollerne, fortæller Hans Kongsmark fra Nyborg Handel.

Når Nyborg Handelsforening den 18. september holder Festlig Fredag, kommer der omvandrende underholdning og gode friske tiltag fra butikkerne i midtbyen for at skabe en god stemning på en corona-sikker måde.

Det samme bliver konceptet til Lyserød Lørdag den 3. oktober. Til begge arrangementer vil Corona-patruljen være til stede, og gøre det til en tryg oplevelse at være handlende i byen.

- Vi vælger ikke at holde Open by Night i øjeblikket, da vi ikke vil samle store menneskeflokke. Til gengæld laver vi nu et par arrangementer med omvandrende underholdning, hvor folk bliver mere spredt ud, fortæller Hans Kongsmark.

Festlig Fredag afholdes fredag den 18. september i tidsrummet fra klokken 10 til 18. Det er op til den enkelte butik, hvad de vil gøre for at skabe en festlig fredag.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Nyborg

Tal med en præst

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Besøg Skovnissen Posse

Lokalavisen Nyborg

Ingen jul uden juleudstilling

Lokalavisen Nyborg

Nyborg skruer ned for Norden

Annonce