Annonce
Dødsfald

Dødsfald: Jens Haugaard var en fantastisk ambassadør for sejlsporten

Annonce

Jens Haugaard, Slude Strand ved Nyborg, er død, 64 år.

Jens Haugaard var født i Nyborg som søn af Knud og Asta Haugaard, der drev blomsterhandel i Kongegade gennem mange år.

Fra barn var han optaget af vand og både, og han stak til søs i optimistjollen fra Nyborg Sejlforening som syvårig, og trods mange år uden for Nyborg og Fyn, var han til sin død engageret i klubben.

Han var formand for Nyborg Sejlforening i en årrække og stoppede først sit engagement, da han for et års tid siden blev for syg til formandsarbejdet.

I en periode var han desuden medlem af bestyrelsen af Dansk Sejlunion - altså landsorganisationen for sejlklubber.

Også her har Jens Haugaard sat sig spor, og formanden for Dansk Sejlunion, Line Markert, skriver blandt andet på forbundets hjemmeside:

"Jens efterlader et stort vakuum i Sejlerdanmark. Han var en fantastisk ambassadør for sejlsporten - som sejler, holdkammerat, træner, frivillig i klubben og i sejlunionen og som menneske. Han stillede op for sine venner og for alle andre. Det oplevede jeg selv, da jeg som helt ny kapsejler blev taget i Træner Hauges kærlige men kompromisløse skole. Og jeg har oplevet det mange gange siden ikke mindst i vores samarbejde i og omkring bestyrelsen i sejlunionen. Jeg tager afsked med en kær ven."

Jens Haugaard nøjedes ikke med at deltage i sejlsporten som leder. Han er seksdobbelt Danmarksmester i bådklassen Ylva sammen med sin ven siden 1. klasse, Peter Gyrst.

Jens Haugaard forlod som ung Nyborg og kom ind hos militæret, og med den militære uddannelse som baggrund blev han facility manager i SAS, hvor han gennem cirka 25 år blandt andet fungerede som mellemmand mellem SAS og Københavns Lufthavne.

Senest har han arbejdet som pedel på Tietgenskolen i Odense.

I tiden hos SAS boede Jens Haugaard i Hellebæk på Nordsjælland, men hans store ønske var at komme tilbage til fødebyen, og det skete i 2006, da han og hans hustru gennem 41 år, Charlotte Haugaard, købte et landsted ved Slude Strand syd for Nyborg.

Jens Haugaard fik konstateret kræft i 2018, og sammen med Charlotte fik han et par meningsfulde år på trods af den hårde sygdom.

Bisættelsen finder sted den 30. maj kl. 11 i Nyborg Kirke. /moras

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Ballet i Landporten

Lokalavisen Nyborg

Magiske aftener i Nyborg

Lokalavisen Nyborg

Smuk aftentur

Lokalavisen Nyborg

Fotogene brumbasser

Annonce