Annonce
Lokalavisen Nyborg

Dagslys tænder julelys i KinoVino

Gruppen Dagslys fotograferet i sommeromgivelser på Knudshoved. Men de synger og spiller altså også her i den mørke tid. PR-foto.
Klavs Andreassen og hans svende i gruppen Dagslys underholder i KinoVino. Og det kan godt være, der smutter en enkelt julesang med i repertoiret
Annonce

Nyborg: Sangeren og sangskriveren Klavs Andreassen og hans gruppe Dagslys har det med at poppe op med lange mellemrum for at give en koncert.

Det sker nu igen den 11. december i KinoVino i Nyborg. Klavs Andreassen har i efterhånden mange år sunget og spillet det, han selv kalder "fynsk folkeblues" - en blanding af pop, viser og underholdende blues.

Først var det med stor national succes i duoen, Det Lysner, og nu handler det altså om det noget større band Dagslys.

Ud over at være en fyr med finurlig humor og nogle dejlige sange om hverdagen, er Klavs Andreassens karriere bemærkelsesværdig, fordi han for år tilbage blev ramt af hjerneblødninger, der gjorde ham mere eller mindre lam i den ene side. Men med stædighed og god hjælp har han kæmpet sig tilbage - og altså også tilbage på scenen.

Koncerten er altså den 11. december og der er klokken 19.30. Der gøres i øvrigt opmærksom på, at publikum på grund af corona ikke må synge med - men lidt brummeri går an.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Hækl Ærøske badehuse

Annonce