Annonce
Lokalavisen Nyborg

Den Gode Smag forbliver butik og skifter om aftenen til bistro

Søren Stig Glentved bliver den nye mand, man finder i Den Gode Smag. Her han forvandle Den Gode Smag fra butik om dagen til bistro om aftenen. Foto: Louise Holmgaard Nielsen
Per Jørgensen har solgt Den Gode Smag på Torvet, og det bliver den kendte Odense-restaurant UBN, som overtager med Søren Stig Glentved ved roret.

Nyborg: Søren Stig Glentved stod i kø hos Den Gode Smag og skulle til at købe en pølse fra delikatessebutikken, da han hørte, at Per Jørgensen havde butikken til salg.

- Så spurgte jeg, "hvad vil du have for den?", og så tog vi den egentlig derfra, fortæller Søren Stig Glentved med et smil.

Efter er par uger var handlen i hus, og Søren Stig Glentved kan snart tage over i butikken efter Per Jørgensen.

Annonce

Søren Stig Glentved er køkkenchef hos Restaurant UBN i Odense, som er de nye ejere af Den Gode Smag. Han har været i branchen i over 30 år, og efter at han flyttede til Nyborg for et halvt års siden, har han kigget efter egnede lokaler til en satellit-restaurant til UBN i Odense.

Selvom det er et nyt hold, der tager over, bliver det stadig stort set den samme oplevelse, kunderne får, når de træder ind på Den Gode Smag. Søren Stig Glentved og holdet fra UBN vil ikke ændre Den Gode Smag. Man vil stadig kunne købe tapas og sandwich og få en god kop kaffe.


Det er meningen, at det skal være afslappet vin-bistro, hvor der skal være plads til alle

Søren Stig Glentved


Folk vil dog også kunne opleve noget ekstra, når de i fremtiden besøger Den Gode Smag.

- Nyborg er en by med en lang historie, men der sker ikke så meget efter klokken 16. Da vi ønsker at have åbent om aftenen og lave et udendørsmiljø, kan det være første skridt i retning af, at Nyborg bliver et sted, hvor man kan sidde efter klokken 16.30 og nyde et glas vin og få nogle gode, fynske råvarer, fortæller Søren Stig Glentved.

Fra butik til bistro

Nogle af de største ændringer, kunderne vil opleve, er, at der kommer flere siddepladser, udendørsmiljøet bliver større, og om aftenen bliver Den Gode Smag lavet om fra butik til bistro med fokus på fynske råvarer og gode vine.

- Vi kommer til at arbejde meget i fynske produkter og ikke for omfattende menukort men hellere varierende, hvor vi skifter meget, fortæller Søren Stig Glentved og uddyber:

- Det er meningen, at det skal være afslappet vin-bistro, hvor der skal være plads til alle.

Hvilke produkter, der kommer til at stå på hylderne, er endnu uvist, men det bliver en stor del hen ad vejen det samme som nu med mulighed for udvidelser.

I løbet af de næste uger og måneder vil der ske nogle ændringer på Den Gode Smag og især foran Torvet, vil folk opleve en forandring. Her kommer der flere siddepladser, så folk kan sidde på det nye store torv og nyde deres mad og vin både om dagen og om aftenen. De nye parasoller, som kan ses på billedet i kasserne her, er allerede ankommet. Foto: Louise Holmgaard Nielsen

Søren Stig Glentved har en drøm om at tilføje egne produkter på hylderne, så folk kan købe det med hjem, som de får på tallerkenen.

- Jeg elsker at sætte mine egne produkter på hylderne i stedet for at have produkter lavet af en anden. Det kan være hjemmebag, syltning eller marinader, forklarer Søren Stig Glentved, som brænder for den ærlige mad.

Hvornår overgangen til den nye bistro helt præcist sker, ved de nye ejere ikke endnu, men det bliver højest sandsynligt i løbet af de næste måneder. Lige nu er fokus først og fremmest på at få restauranten i Odense til at køre efter coronanedlukningen, og så begynder arbejdet med Den Gode Smag derefter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce