Det er et år siden, at Per Jørgensen solgte Den Gode Smag til den odenseanske restaurant UBN, og nu varsler den lokale butik nye ting på tapetet, som indebærer et nyt menukort og aftenåbent.
Copy link address
Louise Holmgaard Nielsen lonie@jfmedier.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Den Gode Smag i Nyborg udvider deres åbningstider fredag og lørdag, hvor de inviterer indenfor til en ny menu blandt andet lavet af køkkenchefen George Eduard. Her er der fokus på de franske og italienske specialiteter. Foto: Louise Holmgaard Nielsen -
Man kan både sammensætte sin egen menu eller bestille bistroens tre-retters, som blandt andet består af dansk gårdkylling fyldt med smørstegte svampe og foie gras. Foto: Louise Holmgaard Nielsen -
Alle er velkommen på Den Gode Smag, også hvis man bare er til en enkelt ret. Derfor har de også valgt at have både salater og burgere på menukortet udover de mere italiensk inspirerede retter - blandt andet deres ravioli. Foto: Louise Holmgaard Nielsen -
Man kan selv sammensætte forret, hovedret og dessert, som man har lyst. Blandt forretterne kan man finde en carpaccio serveret med vagtelæg, trøffelmayonnaise og pastinakchips. Foto: Louise Holmgaard Nielsen -
Den Gode Smag har mulighed for at have 50 siddende gæster udenfor, mens de har plads til 34 gæster indenfor. Foto: Louise Holmgaard Nielsen -
Køkkenchef George Eduard og resten af køkkenteamet laver al maden fra bunden. Foto: Louise Holmgaard Nielsen