Annonce
Lokalavisen Nyborg

Den helt store påskequiz: Bliv klogere på alt fra vikinger til æg

Museet har i samarbejde med Bastionen og Nyborg Ungdomsskole arrangeret påskequiz. Arkivfoto: Kasper Riggelsen
Selv om museerne holder lukket i påsken, er der stadig mulighed for at blive klogere på kunst, vikinger og historie. Følg med i Østfyns Museers påskequiz den 1. april.

Nyborg: I år kan påskeferien ikke bruges på at gå på museum, da de fortsat er lukket ned. Men det betyder ikke, at man skal undvære museerne helt – i hvert fald ikke i Nyborg.

Her har Østfyns Museer nemlig valgt at lave en online påskequiz torsdag den 1. april i samarbejde med Bastionen og Nyborg Ungdomsskole, hvor de lover en aften fyldt med quiz, musik, fup-eller-fakta, besøg på museerne og masser af spørgsmål om kunst og historie.

I quizzen skal deltagerne svare på spørgsmål om vikinger, kunst, historie og æg, så der er noget for alle og enhver.

- Folk går på museum af mange årsager. For at blive klogere, for at få ro og fordybelse, for at hygge sig med venner og familie, for at blive overrasket, for at opleve skønhed, og for at blive mentalt udfordret. Som tiden er, kan vi ikke give folk den museumsoplevelse, som de kender, siger museumsinspektør Troels Malthe Borch i en pressemeddelelse og fortsætter:

- I stedet må vi prøve at opfylde vores publikums behov på en anden måde. Vi har derfor sammensat en quizaften, som bringer dig med rundt til både Johannes Larsen Museet, Vikingemuseet Ladby og Borgmestergården.

Men udover den store påskequiz vil man også kunne opleve musikalske indslag fra den nyborgensiske sangerinde Lise Bech Bendix. Værterne på selve aftenen er Jesper Nielsen og Troels Malthe Borch.

Det er femte gang, Bastionen arrangerer online kulturquiz. Tidligere har temaerne været musicals, Nyborg Slot, Tour de France og litteratur.

Hvis man har lyst til at deltage i quizzen den 1. april fra 19-20, skal man tilmelde sig på Bastionens hjemmeside.

Vinderen af quizzen modtager et påskeæg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce