Annoncørbetalt indhold

Derfor har vi valgt hf på VUC

VUC Fyn - Oline Bak og Sabaun Zamani fra Odense har begge valgt at læse en fuld hf i Nyborg. Med den i bagagen bliver de begge klar til en videregående uddannelse.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

24-årige Oline Bak og 20-årige Sabaun Zamani fra Odense har forskellige baggrunde, men de har ensartede fremtidsdrømme. De har begge valgt VUC i Nyborg til at læse en fuld hf, men hvad er grunden til det, og hvordan er det? Følg deres uddannelsesrejse her.

Oline Bak, hf-studerende siden sommeren 2021:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sådan besluttede jeg mig for hf

Jeg er uddannet bygningsmaler, men jeg stoppede, fordi min krop ikke kunne klare det, og så kunne jeg bare mærke, at jeg skulle noget andet. Det blev til en fuld hf, fordi jeg vil være sikker på, at jeg kan det, jeg gerne vil. Jeg tænker, at jeg skal på pædagogseminariet, men hvis jeg nu skulle få den idé, at det i stedet skal være lærerseminariet, så er det vigtigt med en fuld hf for at kunne læse videre.


Sådan har det været indtil nu

VUC Fyn - Med en hf på VUC har man fuld frihed til at sammensætte uddannelsesforløbet i det tempo, der passer en.

Jeg var bange, inden jeg skulle starte, for det er mange år siden, jeg sidst har gået i skole. Jeg var faktisk rigtig skoletræt efter folkeskolen og fik så dårlige karakterer, at jeg tænkte, om jeg var for dum til at læse videre. Man jeg har overrasket mig selv meget og fået rigtig gode karakterer, nogle megafede venner og nogle sindssygt søde lærere. Det faglige har været udfordrende for mig, men lærerne er gode til at hjælpe og tage tingene individuelt, hvis der er noget, man ikke forstår.


Sådan er det at gå på VUC

Her er alle aldre og alle typer, og det er også den diversitet, der gør det fedt. Vi kommer fra meget forskellige baggrunde og har lavet alt muligt underligt før. Vi er voksne mennesker og har været ude i det virkelige liv, så vi har nogle fordele i forhold til meget unge mennesker. Det har givet mig mod på livet og på at prøve noget helt nyt. Før tænkte jeg, at jeg aldrig når igennem seminariet, hvis jeg skal læse en fuld hf først. Det er jeg slet ikke i tvivl om i dag.


Sabaun Zamani, hf-studerende siden sommeren 2021:

Sådan besluttede jeg mig for hf

Efter folkeskolen tog jeg 10. klasse og arbejdede i Fitness World efter det. Jeg startede på en fuld hf i Nyborg, fordi jeg havde hørt mange gode ting om stedet, og det tiltalte mig mere end et alment gymnasium. Nu har jeg besluttet mig for at læse videre til skolelærer bagefter, for jeg synes, det er megaspændende at undervise, men det er også vigtigt for mig at få et forhold til eleverne og ikke bare være deres lærer, så jeg kan hjælpe dem lidt personligt. Det ville betyde meget for mig, og det lærer man også her.


Sådan har det været indtil nu

Jeg havde forberedt mig på, at der kunne komme lidt faglige udfordringer, fordi det er så længe siden, jeg har gået i skole, men indtil nu har jeg ikke oplevet noget, som jeg ikke kan klare. Både det faglige, sammenholdet med de medstuderende og forholdet til lærerne har været godt.


Sådan er det at gå på VUC

Jeg har lært en masse nyt på kort tid. Lærerne skriver ikke bare på tavlen, og så skal vi selv finde ud af det. Vi går i dybden, analyserer og forstår virkelig, hvad vi skal lave. Jeg har gået i skole i 10 år, inden jeg kom hertil, men VUC er klart stedet, hvor jeg har følt mig mest tryg. Det er nok, fordi her er plads til alle. Alle er åbne, lærerne er supersøde, og hvis der er noget, kan man bare spørge, og så hjælper de lige med det samme.

Info

  • HF & VUC FYN Nyborg
  • Vestergade 7
  • 5800 Nyborg

www.vucfyn.dk

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • VUC Fyn
    VUC Fyn - Oline Bak og Sabaun Zamani fra Odense har begge valgt at læse en fuld hf i Nyborg. Med den i bagagen bliver de begge klar til en videregående uddannelse.
  • VUC Fyn
    VUC Fyn - Med en hf på VUC har man fuld frihed til at sammensætte uddannelsesforløbet i det tempo, der passer en.
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

SUS Nyborg jagter endnu en pokalsensation mod Danmarks mest vindende håndboldklub

Lokalavisen Nyborg

Lærerig oplevelse med fødderne i centrum

Lokalavisen Nyborg

Husk at få strandhunden i snor

Lokalavisen Nyborg

Wolt er kommet til Østfyn

Lokalavisen Nyborg

Før og nu klumme: Landevejen gennem Ørbæk

Lokalavisen Nyborg

Har du hørt?: Sådan får du indflydelse på den politiske dagsorden, røgkanoner og lysshow i svømmehallen og meget mere

Annonce