Annonce
Lokalavisen Nyborg

Det spiller i SUS Håndbold

Tirsdag i sidste uge blev der afholdt generalforsamling i SUS Nyborg. Pressefoto
Med hold i de fleste rækker, dygtige trænere og ledere, stærk opbakning og en sund økonomi er klubben rustet til corona-udfordringerne. På generalforsamlingen var der nyvalg til bestyrelsen.
Annonce

Nyborg: Mens dameholdet tog hul på sæsonen i 3. division i hallen med en storsejr over Horsens, afviklede SUS Håndbold tirsdag aften i sidste uge generalforsamling i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter. Her blev der set tilbage på sidste sæson, der så brat blev afsluttet med statsministerens nedlukning af landet, og ind i den nye sæson, hvor corona-udfordringerne fortsætter.

- Pludselig blev der enormt stille i hallerne. Derfor en stor tak for forståelsen og hjælpsomheden i covid19-tiden, som for os alle har været en helt ny situation at stå i, og dermed også været med en vis usikkerhed og mange spørgsmål. Men ved fælles hjælp synes jeg, at vi – halinspektør, trænere, udvalgsmedlemmer, spillere og forældre imellem har løst situationen upåklageligt, lyder det fra formanden for børne- og ungdomsudvalget, Hanne Skyum Pedersen i en pressemeddelelse.

Hun kunne glæde sig over, at SUS Håndbold både i sidste sæson men også i den nye sæson, der indledes i disse uger, har hold i næsten alle årgange, og som gør sig gældende i deres rækker. Således havde klubben sidste år ligahold i SUS Nyborg-holdsamarbejdet i U19 drenge og fire 1. divisionshold i ungdomsrækkerne.

Klubben havde i det forgangne regnskabsår et pænt overskud, blandt andet takket være et flot resultat fra det årlige SUS Spar Nord Cup. Stævnet, som skulle have været afviklet i den forgangne weekend, måtte desværre aflyses som alle øvrige stævner i denne tid, og derfor budgetterer klubben i indeværende sæson med et mindre underskud.

Til bestyrelsen blev Lars Nørhave nyvalgt i stedet for Heine Christiansen, der efter næsten 20 år i klubbens ledelse ikke ønskede genvalg som bestyrelsesmedlem.

Der var genvalg til bestyrelsen af både Hanne Skyum Pedersen og Michael Hedeager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

De brændte chancers kamp

Lokalavisen Nyborg

Show med kendte viser

Annonce