Annonce
Lokalavisen Nyborg

DM-Medalje til Nyborg-svømmer

Foto: Frederik, Mikkel, Toke og Teodor. Privatfoto
Annonce

Nyborg: Fire svømmere fra Nyborg Svømmeklub havde klaret de hårde krav, der skulle indfries for at komme til start ved De Danske Årgangs Mesterskaber på kortbane. Stævnet fandt sted i Gladsaxe Svømmehal - og havde altså deltagelse af toppen af dansk årgangssvømning ( 13-12 årige piger og 14-13 årige drenge ).

Frederik Nielsen klarede sig over al forventning og svømmede en bronzemedalje hjem i 200 m. ryg i yngste årgangsgruppen. Tiden blev så flot som 2.14.95, ny årgangsrekord i Nyborg SK og en personlig rekord med omkring 5 sekunder.

I 100 m. ryg blev det til en fjerdeplads i tiden 1.03.43 ( ligeledes ny årgangs rekord i Nyborg SK ) og i 50 m. ryg til en femteplads. Disse placeringer og point, regnet ud fra tiderne, var nok til, at Frederik efter stævnet kunne lade sig kåre som tredjebedste rygsvømmer i sin årgang. Dette udløste en flot pokal fra Dansk Svømme Union.

For Mikkel Bredal Larsen, Teodor Thuelund og Toke Hjalmar Nielsen bød stævnet på mange fine præstationer og personlige rekorder.

Næste fælles opgave for de fire årgangssvømmere bliver Vest Årgangs Mesterskaber medio april.

Teodor og Mikkel har inden da en 12 dages træningslejr med A-holdet i Tyrkiet, mens Frederik og Toke tager med B-holdet til Nordjylland i Påsken. Året sluttes, ultimo juni, for årgangssvømmerne med de Danske årgangs Mesterskaber på langbane; her er de fire drenge igen klar til at slås for medaljer til Nyborg SK.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce