Annonce
Lokalavisen Nyborg

Efterskole kørte ud: Cilia fik hjemmebesøg fra efterskolen

Vestfyns efterskole kom på husbesøg hos de hjemsendte elever og havde en hel rygsæk med lækkerier med. Foto: Poul Petersen
Eleverne er sendt hjem fra efterskolerne, og har derfor deres hverdag hjemme fremfor blandt de andre elever og lærere på efterskolen. Det gjorde lærerne fra den lille efterskole i Tommerup noget ved.
Annonce

Nyborg: Cilia Brodersen går i dag hjemme og har gjort det i noget tid. Sidste år startede hun på Tommerup efterskole, men hverdagen bruges nu hjemme i Nyborg. Hun fik sig dog en overraskelse, da hendes efterskolelærer pludselig stod ude foran hoveddøren.

- Når eleverne ikke må komme tilbage til vores efterskole, så må vi tage ud og besøge eleverne og deres familie, fortæller Marie Klit, som er forstander på Danmarks mindste efterskole i Tommerup i en mail.

Lærerne kørte rundt i hele Danmark for at besøge alle efterskolens elever. Med sig havde de en rygsæk fyldt med lækkerier som optakt til en kommende travetur to dage efter for eleven og familien.

Vestfyns efterskole kom på husbesøg hos de hjemsendte elever og havde en hel rygsæk med lækkerier med. Foto: Poul Petersen

Da Cilia Brodersen åbnede tasken fandt hun et kort med billeder af lærerne og en hilsen, fire friskbagte boller fra skolens køkken, et glas hjemmelavet marmelade, et 3D puslespil som skal bruges i en praktisk-time, Kajkagekit til at lave fem kajkager i praktisk-timen, en spegepølse fra egen fryser og en lille rød rygsæk med VE-logo, som indeholdte juice og mueslibarer.

Men det var ikke det hele. Herudover var der vinterblomster fra Ditlevs Gartneri, et pose med karsekit (frø og vat) til brug i naturfagsundervisningen samt tomatfrø og en skabelon til at folde papiræsker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce