Annonce
Lokalavisen Nyborg

Ekstra julegaver til børnene i Juulskov Huset

Børnene i Juulskov huset får i år en ekstra julegave. Foto: Peter Krogh Frausing
Annonce

Refsvindinge: Julen er hjerternes og familiernes fest. Men der er jo børn, som bor på institution og som måske endda fejrer juleaften på institutionen.

Heldigvis er der nogen, som tænker på disse børn, og blandt andet kan børn på Nyborg Kommunes døgninstitution Juulskov Huset ved Refsvindinge se frem til en ekstra gave.

- De børn og unge der bor på Juulskov Huset ved Nyborg, er i individuelle behandlingstilbud, blandt andet på grund af tidlige skader grundet omsorgssvigt, psykiatriske lidelser, og følelsesmæssige og sociale vanskeligheder, fortæller Tine Lundgreen fra Juulskov Huset i en pressemeddelelse

- På Juulskov Huset er julen en tid, hvor vi gør os stor umage med at skabe julehygge. Vi henter juletræ, vi pynter huset op og ser julekalender sammen. Den 24. december bliver der lavet dejlig julemad, danset om juletræet, sunget sange og børnene får gaver, der omhyggeligt er indkøbt af deres kontaktpædagog.

- Ønsketræet 2020 har været med til at starte julen op på Juulskov Huset, hvor vi sammen har klippet julehjerter, tegnet flotte tegninger og gransket over det helt rigtige julegaveønske. Det er utrolig dejligt, at der er lokale virksomheder, som ønsker at medvirke til at bakke op om vores husets børn, der af forskellige årsager ikke bor hjemme hos deres forældre, lyder det fra Tine Lundgreen i en pressemeddelelsen.

Gaverne til Juulskov Huset kommer via det fynske Projekt Ønsketræet.

Bøg Madsen Ejendomme, der har lejemål i Nyborg og Odense, har i år valgt at bidrage til børnenes juleønsker på Juulskov Huset ved Nyborg gennem Ønsketræet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Nyborg

Hækl Ærøske badehuse

Annonce