Annonce
Lokalavisen Nyborg

Emil er stabil i X Factor

Nyborgdrengen Emil Wismann (th) og hans mentor Thomas Blachman er videre i X Factor. Foto: Lasse Lagoni/TV2
Nyborgdrengen Emil Wismann har fået glæden ved musik og dans ind med modermælken.
Annonce

NYBORG: Emil Wismann har det ikke fra fremmede.

For Nyborgdrengen, der fredag efter fredag imponerer i TV2's X Factor, har fået sang, musik og dans ind med modermælken.

- Der har været musik i mit liv, siden jeg var helt lille. Jeg gik til klaver, og min mor og mig sang altid, fortæller Emil Wismann i en pause mellem de mange prøver, der går forud X Factors liveshows.

Mor er Maj Wismann, klinisk sexolog, parterapeut og klummeskribent.

- Emil har sunget hele sit liv, siger hun med smil i stemmen.

- Det var faktisk sådan, at han fik seddel med hjem fra skolen, når de andre elever havde fået nok af hans sang på gangene, tilføjer hun med et grin.

21 år gamle Emil Wismann er for længst fløjet fra reden i Nyborg.

Og spørger man hans mor, er der lidt for langt imellem sønnens besøg i huset i landsbyen Kogsbølle lidt syd for Nyborg.

- Men når vi en sjælden gang imellem får ham lokket til Fyn, er det altså stadig sådan, at vi smækker noget musik på efter aftensmaden og danser rundt, siger Maj Wismann.

Annonce

Blachmans hold

I X Factor er Emil Wismann på den erfarne og til tider kontroversielle Thomas Blachmans hold.

Og det er et samarbejde, der indtil videre har været en ubetinget succes.

Emil Wismann har ikke endnu været blandt de to X Factor-deltagere, der til sidst i showet er i fare for at blive sendt hjem.

Og heller ikke de tomme publikumsrækker, der gjorde fredagens liveshow til en noget speciel oplevelse, kunne slå den glade Nyborgdreng ud.

- Jeg går ind til det med et åbent sind, og jeg har ingen anelse om, hvorfor seerne stemmer, som de gør. Det er bare en fed oplevelse, hvor jeg får lov at synge for en masse, spille noget god musik og arbejde sammen med nogle dygtige mennesker, fastslår han.

Og mor Maj Wismann lægger da heller skjult på, at hun er stolt af sønnens optræden på nationalt tv i den bedste sendetid fredag aften.

- Og jeg er især stolt af, at han er sig selv. Man skal gøre det, der giver mening for én selv. Og det gør det for Emil at synge i X Factor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce