Annonce
Lokalavisen Nyborg

En hyldest til Rock Nalle

Rock Nalle og Michelle Birkballe har deres musikalske rødder solidt plantet det samme sted, nemlig i den sorte amerikanske musik - rock?n?roll, soul og blues. Fredag 22. februar kan de opleves i Langtved Forsamlingshus med band. Privatfoto.

To af landets absolut sejeste stemmer mødes, når Michelle Birkballe inviterer Danmarks rock'n'roll konge Rock Nalle med til kulturcenteret Langtved Forsamlingshus. Det sker fredag 22. februar.

Annonce

Langtved: Det er to forskellige generationer, der tørner sammen i Langtved Forsamlinghus, fredag 22. februar. Rock Nalle og Michelle Birkballe har fået deres fødselsattester med årtiers mellemrum, men de har deres musikalske rødder solidt plantet det samme sted, nemlig i den sorte amerikanske musik - rock'n'roll, soul og blues.

At 76 årige Nalle har levet et hårdt liv er ingen hemmelighed. Men stemmen er på toppen og udtrykket er stærkere end nogensinde.

Som Michelle Birkballe siger:

- Dette er også en hyldest til Nalle - det har han sgu fortjent. Jeg har samlet et hold af musikere, der har spillet med ham igennem tiden, og som virkelig mestrer lige præcis denne genre. Det bliver ikke bedre, så I kan godt glæde jer.

Michelle Birkballe og Rock Nalle har tidligere optrådt sammen ved særlige lejligheder og har vist sig at supplere hinanden helt sublimt. Og til at bakke sig op er de i selskab med nogle af landets mest erfarne musikere. Bandet tæller Jakob Baumgartner, guitar, Josef Baumgartner, piano, Ulrik Bust, sax, Jakob Skytte, bas og Eddi Jarl på trommer.

Koncerten begynder klokken 20, og billetter kan bestilles på tlf./sms 40161993.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce