Annonce
Lokalavisen Nyborg

En sidste sæson: Trænere siger farvel til SUS Nyborg

Trænerne Mads Rydal (forrest) og Kenneth Lindegaard stopper efter denne sæson som trænerteam for SUS Nyborgs 1. divisionsherrer. Foto: SUS Nyborg
Mads Rydal og Kenneth Lindegaard har valgt at afslutte deres trænergerning for SUS Nyborgs 1. divisionshold, når den sæsonen slutter engang til foråret.
Annonce

Nyborg: For SUS Nyborgs 1. divisionshold har sæsonen indtil videre budt på mange udfordringer. Flere kampe er blevet udskudt, ligesom holdet i de seneste opgør har måttet spille uden tilskuere i hallerne.

Holdet fra det østfynske elitesamarbejde ligger lige nu på nedrykkerplads i 1. division, men hvordan sæsonen ender, og om der overhovedet bliver tale om nedrykning, da 2. division og de øvrige rækker indtil videre er corona-nedlukket, er stadig uvist.

Dog ved holdet nu, at det i næste sæson bliver nye trænere, der skal stå i spidsen for holdet, da både Mads Rydal og Kenneth Lindegaard har meddelt klubben og spillerne, at de stopper efter denne sæson.

Mads Rydal, der har stået i spidsen for holdet siden 2018, dog med en afstikker sidste sæson til færøsk ligahåndbold, stopper efter to og en halv sæson.

- Det har været dejligt igen at være hjemme i SUS Nyborg, og det har været en lærerig og spændende første halvdel af sæsonen. Efter denne sæson er det tid til at blive inspireret og udfordret på andre parametre end i SUS Nyborg. Derfor har jeg valgt at søge nye græsgange efter denne sæson, lyder det i en pressemeddelelse.

Annonce

Lykkelige omstændigheder

Kenneth Lindegaard har været i trænerteamet siden nytåret 2019/20, og har valgt at stoppe af familiære årsager.

- At den igangværende sæson bliver den sidste for mig i SUS Nyborg i denne omgang, skyldes lykkelige omstændigheder, da jeg skal være far for første gang. Det er derfor et ganske almindeligt prioriteringsvalg. Jeg vil fortsat nyde hver eneste gang, jeg skal i hallen. Vi har stadig nogle spændende måneder foran os, hvor vi vil kæmpe for hvert eneste point, lyder det fra Kenneth Lindegaard.

SUS Nyborgs sportschef Mikkel Jensen beklager at skulle tage afsked med de to dygtige trænere, og udtrykker samtidig en stor tak til begge for indsatsen hidtil og frem til sæsonen slutter.

Han oplyser, at klubben er i kontakt med potentielle afløsere på trænerposten til den kommende sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce